Přejít na obsah

mirek.j

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mirek.j

Nováček

Nováček (1/14)

  • Collaborator Vzácný
  • First Post Vzácný
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. zdar prosím tě mohl bys napsat co jsi si vypnul abych věděl co mám zapnout chci předělat světla z mr2012 na mr2016 s denním svícením. dík Mirek
  2. Já sem myslel nový klíč ještě ne přidaný k jednotce, už jsem přišel na to že je to v centrální jednotce ale nevím který kanál to je. Na staré fabce a oktavce to vím dokonce i mojeho Passata b6 jsem prispusobil ale rapid je moc nový = velká neznámá 😄
  3. Zdar lidi mám rapida 2013 a chci si přidat další klíč. Čip jsem už naklonoval na to mám krabičku takže už startuji a odemykam manuálně jen se chci zeptat v čem se koduje dálkové ovládání jestli v centrální jednotce nebo kde a případně na které kanálu. Diky za rady Mirek.
  4. Zdar ferdo prosím tě koupil jsem rapida 2013 byl bouraný a někdo tam nabastlil světla s LED drl i parkovackama (led diody nad blinkrem) a bohužel to svítí stále stejně jak si to vyřešil já tam zkoušel 3 volty s těmi 12ti a pořád stejná intenzita a už mě to vážně s...e sem elektrikář jen sem usnul někde u 1 Fabie a octavky. Díky za odpověď
  5. Čau jak si to prosím tě vyřešil, koupil jsem rapida 2013 který byl bouraný a někdo tam narval tyto světla a zbastlil to tak že to svítí furt stejně už jsem to začal řešit ale i na 3 volty to svítí stejně silně edit : tak jsem postoupil dál a po mojí úpravě přehnal jsem to přes 4 diody jsem přišel na to proč tam dal dotyčný přede mnou relátka , poněvadž při rozsvícení obrysovek tyto začnou po nastartování blikat jako stroboskop zvláštní je že až po nastartování. Nemá někdo radu?
  6. taky se přidám F1com 19pd momentálně 268000km , 220000při koupi celkem bez problémů (kuláky ,silentbloky, olej) no dneska asi odešla spojka bo pedal jde strašně lehce 2/3dráhy zabírá až u země ale neměnil bych i když je to autko trošku malé.
  7. zdar prosim tě jak to dopadlo s tím třepáním mám dost podobný problém jen to slezlo ze 160ti na 120 dík Mirek
  8. mirek.j

    Vibrace v záběru

    zdarec hele co to bylo dej odpověď, já bych typoval ten vnější
  9. zdarec taky reaguju kapala mi hadička od serva nějak semtomu nevěnoval pozornost a protože v tdi je to servo tak blbě pod batekou a protože kovařova kobyla atd tak sem to řešil až po dlouhé době když jsem vytahoval baterku a sakra chybělo tam nějak moc a protože kolega dodavatel byl poblíž dodal nějakou servokapaliny zel barvy (prý pro škoda koncern ?) nakonec tam vlezlo přes 2 deci si řikam když naplň je 6deci tak je to docela dost ,ale k věci od té doby ta hadice ani nekápne tak čekám co se z toho vyvine. Tolik k vyměně servokapaliny v každém případě kontrolovat!
  10. mirek.j

    Vibrace v záběru

    Zdravím Tak mám ten samý problemek vyjedu nad 100km/h a volant mi chce vyskočit z ruky do 80tky ani Ťuk nad 120se to ztrácí ale třepe se a víbruje celé auto, mám to 2roky siletbloky nové kuláky taky a po dnešku díky radám skušenějších!!! kolegů (sem taky mechoš) vyměněné oba vitřní klouby a mimo to že sem zbabraný od vazelíny jak prase tak jsou 3000kč sou v ři..i a třepe se dál takže skuste radit prosím. ps: když to zvednu startnu a hodím za jedna tak př kola kopou tak 10mm podotýkám že kola tam jsou asi 3tí sady.
×
×
  • Vytvořit nový...