Přejít na obsah

Stanley210

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Stanley210

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. To bych asi nechal spíš na někom, kdo tomu víc rozumí... Já jsem spíš přes tu mechanickou stránku [emoji3] A ty jsi odkud konkrétně?
  2. Co znamená pokud mám svazky?
  3. Jinak trochu OT, ale má tohle fórum i nějakou mobilní aplikaci, ať nemusím furt hlídat PC?
  4. Výpis bohužel nemám...něco mi spíš říká, že elektrikář tuší, ale podává to tak, abych měl pocit, že když už to bude dělat, tak to bude hooodně drahý Tak kam mám dorazit a kolik si mám připravit?
  5. A jak konkrétně velký kousek? :-D
  6. Ahoj, Mám otázku, kterou jsem zde několikrát viděl, ale vždy bez zdárného konce. O co jde... Koupil jsem OII 2005.Takže před face...nynní je komplet po FL, včetně světel (Xenonů). A tady je ten problém. Origo byly taky Xenony, takže veškeré ovládací prvky by měly být přítomny. Co ale nejde, je nivelace sklonu horizontální a vertikální polohy. Vysvětleno mi to bylo tak, že novější světla mají jiný (větší) počet kabelů...ok, to bych pochopil, ale v tom případě by měla fungovat alespoň vertikální nivelace, ne? Momentálně tedy jediné co jde, je samotné zapnutí světel, nejde ani žádné kódování (chtěl jsem nastavit rozsvícení po uvolnění ruční brzdy).Prostě původní jednotka, jako by neviděla xenony... V čem je tedy problém? V ŘJ Xenonů? A jde tedy vyměnit za jinou, která by regulace a kódování zprovoznila? Byl jsem s tím dnes u celkem ,,opěvovaného'' elektrikáře u nás a ani on si nevěděl rady. Prosím o radu zkušenějších, jak pracná a nákladná by byla stoprocentní funkčnost světel, pokud je to vůbec reálné. Díky moc.
  7. Zdravim, Nevíte náhodou někdo,jaký mají vnější a vnitřní průměr ovladače topení fabia 1,nebo golf IV,Bora,Passat,oproti Oktávce? Narazil jsem na chromové ovladače pro tyto auta,ale na oktu bohužel ne. Mám O1 (2001) s man. klimou a chtěl bych tam tyhle ovladače http://tuning-individual.cz/eshop/vw-golf-iv-ovladace-topeni-v-provedeni-chrome-p-16565.html Pokud by jste někdo věděl,co a jak a hlavně,jestli jsou ty ovladače stejný,nebo co je třeba doladit atd.dejte vědět. Díky všem... ;-)
  8. Zdravím, Řeším jeden problém.Mám alarm s dálkovým startem a když nastavím dálkový start,tak se mi po naběhnutí budíků odemknou dveře,tedy jen zadní,ale signál jde do všech. Z počátku jsem si myslel,že to má něco společného s tím alarmem,ale i když jsem ho odpojil a zamkl se klíčkem ze vnitř a pak zapl zapalování,tak mi jednotka poslala signál do dveří taky. Když zamknu způsobem,kdy mám zaplé zapalování,nebo aspoň první polohu,tak při zamykání jde pouze jeden impuls do zámků a pak se tento jev neobjevuje,ale jakmile zamknu způsobem,že se zamkne a zároveň zablokuje otevření dveří zevnitř,tak mi po zapnutí zapalování vyšle signál do centrálu a jedny dveře se prostě odemknou. V tom případě nemůžu bohužel startovat auto na dálku,aniž bych na něj viděl.... Věděl by někdo co s tím,třeba jak vyrušit tu funkci dvojitého zamknutí? Budu vděčný za jakou koli radu,díky
  9. Díky za radu,ale na mém alarmu m100as tohle programování není.Pdle obrázku jsem koukal,že je to návod na M9300 Tolok lidí co má m100as,tak kam a jak jste tedy zapojili ten kabel na snímání otevření dveří??? EDIT: Tak hotovo a vyřešeno,díky za tip,ta m100 to má taky,ale trochu jinak nastavený.
  10. Nikdo nic?Koukal jsem do schéma a měl by to být žluto/hnědý kabel,ale na tom jsem nic nenaměřil....no ono vlastně co se týče té jednotky pod volantem,tak tam jsem snad na žádném kabelu nezměřil žádnou změnu při otevírání a zavírání dveří,tedy jen krom toho,co je pro světýlko.
  11. Zdravim všechny... Mám takový dotaz a protože jsem zde nikde nenašel TU odpověď.kterou hledám,chci se zeptat na toto:Koupil jsem alarm Magicar m100as a řeším to,jak a kam zapojit kabel na dveřní spínače.Auto je Octavia combi,r.v.99,1,9tdi 81kw V autě byl předtím nějakej alarm namontován,takže jsem montáž prováděl pouze tak,že jsem postupoval podle schématu magicaru současně s tím původním,jen mi nastal problém a to v tom,že původní alarm měl napojený dveřní kabel na osvětlení a u tohohle to bohužel nejde,jinak řečeno,když chci auto zamknout,musím čekat,až mi zhasne vnitřní osvětlení a zároveň když odemknu,tak i když do auta nevlezu,alarm dostane signál z lampičky,jako bych do auta vstoupil,tudíž není funkční funkce znovuuzamčení. Hledal jsem všude možně až jsem se dostal k centrální jednotce zamykání,ale ať měřím,jak měřím,nemůžu najít ten správný kabel od dveřních kontaktů. Budu všem moc vděčný,za jakoukoli radu,či námět.
  12. Ahoj,zdravim všechny.Chci se zeptat,mám možnost sehnat za pěkný peníz interiér z O1 face do předface,ale nevim,jestli nebude nějaký zádrhel např. v elektronice přístrojovky,nebo tak.Hlavně mi jde o to,že já mám 1,6 benzín a ta facová je tdi,tak bych potřeboval poradit,jestli je vůbec možné to prohodit,popř. co vše je potřeba k tomu,aby to šlo.Interiér jako takový mi je jasný,ale ta přístrojovka mi dělá trochu starosti,dokonce jsem se někde dočetl,že mi nemusí jít imobilizér a já ani nevím číslo imobilizéru,tak ať tím nakonec neudělám víc škody,jak užitku.Jinak se dodatečně omlouvám,jestli je to tu už někde popsané,ale už dvě hoďky pročítám a pročítám a na nic jsem nenarazil.Díky všem za info.
×
×
  • Vytvořit nový...