Přejít na obsah

sansk8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sansk8

  1. Zeptám se, máte již někdo vyzkoušeno, že sedí i na Cígo? Díky
  2. sansk8

    Citigo MR 2017

    Hele já už ji mám a opravdu byla za 78 kč. Takže kdyby se náhodou cukali, tak se nedej .
  3. sansk8

    Citigo MR 2017

    Možná je to trochu off topic, ale pokud budete mít někdo zájem a ještě jste si nevšimli, tak na eshopu Škoda mají prahové folie na Citigo 3D za parádní cenu 80,- (původní cena 900,-). Doufám jen, že nejde o chybu v eshopu a sleva nějaký čas vydrží. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-prahove-folie-citigo-1st071310dx/0/1/24/43/1001
  4. Moc pěkný, ty Aurigy vypadají super . Pokud by byl čas a chuť, vyfotil by si, jak vypadají kola jako celek na autě? Mám taktéž bílého prcka a trochu se bojím, jestli to nebude vypadat jako celek moc jednolitě. Původně jsem se chtěl na nová kola vyprdnout, ale když jsou ty Aurigy za tuhle cenu tak jsem docela nalomenej .
  5. Teď jsem na to koukal a číslo dílu sedí... oázkou je, zda ten index S k čílu dílu paří nebo už se týka něčeho jiného - nu posuď sám . Já bohužel nemám možnost ETKY.
  6. Mě osobně v rámci reklamace pískajícího drážkového řemene dovybavili CG takovým polokrytem pod motor, který má zabránit pronikání nečistot právě do oblasti řemene. Na přiloženém foto je dobře vidět. Jinak já mám CG 12/13, takže min. do tohoto data tímhle zlepšovákem vozidla vybavená nebyla. Číslo dílu je 1S0 825 250 S.
  7. Super práce . Může se jen zeptat, čím jsi ošetřoval ty nově vzniklé prostupy? Díky
  8. Jestli budeš mít čas o chuť, tak aspoň za mě určitě fotonávod na demontáž plastů uvítám . Jelikož mi něco drnčí za kastlíkem spolujezdce, tak demotáž bude velmi brzo na pořadu dne . Jinak fotonávod na zadní podběhy .
  9. sansk8

    Citigo MR 2017

    Šlo by prosím více přiblížit ten držak telefonu? Nějak si to z toho popisu neumím představit. Jestli chápu dobře, tak bude držák telefonu, který přijde do původní přípravy na Move and Fun a bude se z něj moct nabíjet přes nějaký vývod USB? Díky moc
  10. Taky přidám do mlýna: Citigo 12/2013 - hodnoty zůstávají .
  11. Když to tu tak čtu, tak mne zaujal ten dekl pod motor Citiga.... Když jsem se potom pídil cca rok zpátky, tak jsem bohužel nic nenašel (našel jsem pouze nějaký neoriginál plech pod motor za 5000,- :-/). Nemáte náhodou někdo info o tomto díle (číslo, cena) ? Díky moc
  12. To by mne také dolace zajímalo. Popříapdně držák, který by po upavnění do přípravy uměl dobíjet prostřednictvím micro USB?
  13. Super díky moc. Konečně vím, co to je. S těmi pavouky je to dobrý nápad, dva mi bydlí ve zpětném zrcátku, tak je asi nastěhuju do interiéru .
  14. Tady ještě posílám pro představu foto:
  15. Ahoj, rád bych se Vás tu poptal, zda se někomu objevily drobné oranžové tečky na stropnici. Já osobně je mám v oblasti madla u spolujezdce. Vůbec nevím co by to mohlo být, trochu to vypadá jako kdyby např. prosáklo nějaké lepidlo. Docela mě to překvapilo, jelikož v autě se to objevilo už po 25t km a co se čistoty celého auta týče, tak na tu si dávám extra pozor. Nevím, jestli je tohle na záruku nebo jestli to mám nechat pouze vyčistit (ikdyž do toho se mi moc nechce, jelikož pak začíná stropnice "chlupatět"). Díky za názory
  16. Přesně tak. Opěradla dělená, sedák ne
  17. Přesně tak, myslel jsem to Easy Entry. Zkusím sehnat někoho kdo to má a kouknout tomu pod sukni. Ještě zkusím i Škodovku, ale tam předpokládám že dostanu klasickou odpověd nejde.
  18. Vážně se po tom ještě nikdo nepídil?
  19. Můj názor je ten, že jak tady píše kolega, tak jesti jsi byl OK z 1,2 HTP, tak budeš ze Citiga a z jeho litru velice příjemně překvapen. Nutno však dodat, že Citigo je přece jen pořád městské auto a může se ti stát, že při těch monotónních cestách po dálnici tě časem začne nudit. Abych to uvedl na pravou míru - Citigo má aspoň pro mě kouzlo na okreskách a ve městě, kdy tě baví ta jeho mrštnost a motokárové vlastnosti. Na dálnici se tyto přednosti neprojeví a ty si začneš všímat věcí tipu pohodlnost sedaček a vlastně celkového zázemí, které má Citigo ve své kategorii na velmi vysoké úrovni, ale logicky nebude dosahovat kvalit svých větších sourozenců. Nechápej mě tak, že Citigo haním, to vůbec ne (jinak bych ho sám nevlastnil), akorát jeho hlavní výhody a se na dálnici neprojeví. Nicméně pokud tě něco takového vůbec netrápí, tak směle do jeho koupě. U mě je asi hlavní problém v tom, že často přesedám mezi Citigem a střední třídou a pak jsem na to asi nějakej citlivější .
  20. sansk8

    Citigo MR 2016

    Vypadá to, že není. Od teď když elektrická okna, tak pro obě strany, ať už máš výbavu žebrák nebo Elegance.
  21. sansk8

    Citigo MR 2016

    Přesně jak píše bojler. Je to vidět i v konfigurátoru .
  22. Zdravím pánové, chtěl jsem se vás zde zeptat, pořípadě vyzjistit, zda se již někdo zabýval problematikou dodělání paměti předních sedadel pro třídveřové Citigo. Nevíte, zda stačí pouze něco dodat do původní konstrukce sedačky, či jestli my bez paměti máme prostě smůlu a dodělávka není možná? Díky
  23. Boužel nejspíše ano - radička byla zamknutá. :/
  24. Pravděpodobně včera byla odcizena Škoda Fabia Combi 1.9 TDi AXR, r.v. 2007 bílá - RZ: 6U8 0460. Auto bylo odcizeno z ulice Na Fidlovačce na Praze 4. Jedná se o klasickou Fábii Combi první generace v základní bíle CANDY. Vůz byl na originálních 16" alu kolech POLI. Výbava Ambiente doplněná o loketní opěrku, tempomat + celkem né moc častý výsuvný držák nápojů vedle rádia. Dále byla na místě za řidičem umístěna replika americké RZ California z nápisem TOM. Na víku dveří od kufru vedle loga Škoda velký škrábanec opravený lakovací tužkou. Moc Vás prosím koukej kolem sebe a v případě podezření volejte 158 + můj kontakt 725 442 014. Děkuji moc Pzn.: Jak jsem již psal, auto je momentálně na 16" ALU Poli (viz foto s autem na Alu) a má již kožený volant a nemá již RS budíky jako na fotce, ale zpět klasické z výroby.
  25. Taky si myslím že těch 1,5 litru není zas nějaký extra problém... Akorát je divné, že je nový simerink kliky, vana + těsnění a přetěsněná hlava i víko ventilů. Možná jsou to opravdu již ty kroužky. Jinak co jsem se všude dočetl, tak píší, že ten Valvoline 5W40 je polosyntetika, tak nevím :/. http://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej-valvoline-durablend-diesel-5w-40-5l_34167.html
×
×
  • Vytvořit nový...