Přejít na obsah

stevo11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli stevo11

  • Narozeniny 20.9.1970

Kontaktní metody

  • ICQ
    322491490

Návštěvy profilu

1 386 zobrazení profilu

Oznámení stevo11

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahojte. Dostal som olej CARLINE EXTREME LL 5W-30 . https://omacz.cz/sk/produkty/3578-carline-extreme-ll-5w-30 Aké máte s ním skúsenosti ? mením olej raz ročne. Nájazd max 10 000km. Môžem ho použiť bez obáv?
  2. Ahojte. Vymenené rozvody komplet v neautorizovanom servise. Sada značky Continentál vrátane vodnej pumpy a náplne G13. Cena 430 €- Rozvody menené pri 104 000 km. Pokazená vodná pumpa.
  3. Ahojte. Mám nabehané 100 000km. Nie je to veľa ale rok výroby je 2013, teda za chvíľku bude mať auto 10 rokov. Viem že interval je 210 000km. Stojím pred dilemou či meniť rozvody alebo nie keďže auto už bude mať 10 rokov. Nič nepíska , vodná pumpa netečie. Niekde som čítal že rozvody by sa mali meniť aj vzhľadom k veku vozidla. Takže neviem čo mám robiť. Poradťe. Tí čo ste už menili rozvodovú sadu akú značku odporúčate? Ďakujem.
  4. Dobrý večer. Mne sa stalo presne to isté. Keď som videl foto tak som si spomenul že mne prehryzli kuny alebo niečo iné presne tú istú hadičku. Na rozdiel od vás mne ale svietilo na pristrojovke skoro všetko. Po výmene hadice všetko v poriadku. V servise mi vysvetlili že tieto materiáli obsahujú biozložky čo hlodavce považujú za svoju potravu.
  5. stevo11

    Stěrače

    Ahojte. Rad by som sa podelil o svoju skúsenosť. Už dlhšie pozorujem že keď pustím stierače cez cyklovač tak idú v pohode. Ale keď ich zapnem na jednorázový cyklus teda, páčku dám do dolnej polohy, vtedy začne skákať stierač vodiča. Je to normálne? Toto pozorujem už dlhšie. Nerozumiem tomu. Najprv skúsim vymeniť ramienka. Potom uvidím. Ahojte
  6. Mne to už takto štartuje 7 rokov a skúsil som aj reklamácie, prehranie softu , ale nič robí to stále. Takže už to neriešim. Zatiaľ to chytilo vždy.
  7. Clerfayt ďakujem za radu. Opierku som zohnal aj s komplet prostredným pásom. Dokonca je tam aj káblová koncovka. Ja len neviem odkiaľ začať. Zatiaľ som to nerobil. Ak by si mi poradil nejaký jednoduchý postup bol by som ti vďačný. Ďakujem ahoj.
  8. Ahojte. Neviete mi poradiť ako najjednoduchšie vymeniť zadnú sedačku nie sedák ale opierku. Mám iba delenú sedačku bez tunela a zohnal som s tunelom, a rád by som to vymenil. Nechcem zakladať novú tému. Prípadne aké je to náročné. Ďakujem. Ahojte.
  9. Ďakujem za rady. Nepochybujem že VašaPV a Rolbař sú odborníci a vôbec by som sa nebál že to neurobia. Lenže do Prostějova to mám 260km a do Prahy 600km. Takže isť takú diaľku iba kvoli montáži sa mi nezdá až také rozumné. Ak by ste vedeli nejakého odborníka bližšie budem rád ak mi dáte kontakt. Ďakujem
  10. A nevieš koľko za to pýtajú v autorizovanom servise? Oslovil som aj jednu firmu a tá mi tiež povedala že to nedá. Ale zase keď si tam dám iné senzory tak to bude fungovať. Ja už fakt neviem. Čo by ste mi poradili?
  11. Ahojte. Tiež by som si rád dorobil zadné cúvacie senzory. Mam rádio Swing ešte tlačítkové. Problém je v tom že neviem sa dopátrať k informácii či sa to bude zobrazovať aj na rádii. Jedni tvrdia že sa to dá iní že nie. Dokonca ani autorizovaný servis mi to nevedel presne povedať. Ako to môžem zistiť? Som zo stredného Slovenska. Poznáte tu nejakého šikovného človeka ktorý to montuje alebo firmu s ktorou máte dobré skúsenosti? Ďakujem. Ahojte.
  12. stevo11

    Stěrače

    Ahojte ja som vlani kupil stierače značky SWF. Neboli najlacnejšie ale plná spokojnosť a môžem ich porovnať s originálom Je to typ SWF 119270. sú perfektné.
  13. Ahojte všetci. Tak ako to popisujete sa to prejavuje aj mne. Ale je zaujímavé, že to netrhá stále. Mám tak isto motor CLHA. Ešte keď to bolo v záruke tak som to reklamoval. Samozrejme že všetko v poriadku. Pozerali sa na mňa ako keby som si to vymyslel. Zaradím tretí stupeň motor ešte nie je úplne zohriatý a vtedy to cuká. Inokedy tá istá trasa a teplota a motor ide normálne. Takže neviem. Ináč ako to tu už n popisoval Rajnold , tak isto niekedy motor dlho točí až naštartuje , ale to som už písal inde. Ja neviem čo s tým ideme robiť. Vyriešil to už niekto? Mám nabehané iba 60 000km, Nechce sa mi veriť že vstreky sú zlé.
×
×
  • Vytvořit nový...