Přejít na obsah

Besulas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Besulas

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, máme Laurina 1,8T v automatu z roku 2001. Nejeto máme něco přes 155000 a odešla nám převodovka. Zatím to ještě řadí, ale žádná sláva. Nemá někdo pls. spolehlivý kontakt na někoho kdo repas dobře a za rozumný peníz provede? Praha a případně blízké okolí. Moc děkuju za typy.
  2. Nejsem odbornik, ale me ta kontrolka svitila take a kdyz spadly otacky v motoru zacalo rachtat. VAG mi psal to same a nakonec mi zjistili vadny prestavovac vackoveho hridele. Ted je to u odbornika a budu tam za 14000,- jenom za material.
  3. Besulas

    Kontrolka ESP

    Dyt pisu ze z Prahy, ale stve me to tak moc, ze se klidne projedu i kus za Prahu.
  4. Besulas

    Kontrolka ESP

    No jo najdi a vymen, ale ja jsem uplnej tukan. Potreboval bych spis radu kam s tim zajet, kdo by se na to podival. Praha a okoli, dekuju.
  5. Besulas

    Kontrolka ESP

    No tak chlapi, Pomoc!
  6. Besulas

    Kontrolka ESP

    Ahoj, to auto bourane nebylo a o dire nevim, koupili jsme to pred nedavnem. Co hlasil VAG v servisu nevim, nic mi nerekli a vzhledem k jejich jednani to byla moje prvni a posledni navsteva v autorizovanem servisu Skoda. Za to ze mi rekli ze to ASI bude slabou baterií si naůčtovali 3200,- Kč. Když to měl na VAGu kamarád, hlásilo mu to: Snimac pricneho zrychleni (g200)-01423,012- elekr. chyba v obvodu. Jinak se to chová stale stejne: kdyz nastartuju tak kontrolka sviti, po delsi jizde zhasnu motor, znovu nastartuju a kontrolka normalne zhasne.
  7. Besulas

    Kontrolka ESP

    Ahoj, mame Octavii 1,8 T L&K a sviti nam kontrolka ESP. Na spinac nereaguje. Poradi nekdo cim to muze byt? V servisu( autorizovanem) mi tvrdili ze to je slabou baterií, ale dneska jsme zkusili novou 55 a svitilo to porad. Kdyz jedu delsi dobu, zhasnu motor a pak znova nastartuju kontrolka normalne zhasne a spinac funguje tak jak ma. Teda ve vetsine pripadu, taky to tak neni pokazde. I kdyz mi ta kontrolka sviti , ABS normalne funguje. Predem dekuju za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...