Přejít na obsah

SKAKI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení SKAKI

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Podařilo se ti to vnitřní těsnění dveří tedy vyměnit?
  2. Tak si to znovu přečti, třeba 5x, než tu otázku v textu najdeš.
  3. Zdravím, mám problém s mou Fabii I. Přítelkyně přijela s tím, že při točení volantem občas dochází k praskání. Auto jsem zvedl a zjistil jsem, že mám rozsypané kuličky z axiálního ložiska u tlumiče. Problém je, že to je celé takové vykřivené a mám strach s tím do servisu dojet. Otázka z ní, mám do servisu v klidu dojet (cca 2,5 km městem, ale moc zatáček po cestě není). Nebo mám raději nechat auto nechat servisem odvést na autě? Nevím vůbec, co by se mohlo po cestě stát a nevím, zda to nebude lepší nechat odvést, než abych ještě po cestě přišel o kolo, aby pak servis nebyl ještě dražší. Předem děkuji za rady a postřehy.
  4. SKAKI

    Zhasíná motor

    JJ. Upřesním. Musím zjistit, protože po vyčištění škrtící klapky, výměně svíček, kabelů a filtru to dva dny nedělalo, ale teďkom to zase 2x zhaslo. Jakmile budu vědět, více, přidám další info.
  5. SKAKI

    Zhasíná motor

    Zdravím, prosím o radu. Mám Felicii r.v. 1996, 1.3. Mám tam hozený plyn. Poslední dobou mi při jízdě, resp. při podřazování zhasíná motor. Dělá to i když někde dojíždím, třeba na dvojkou, tak z ničeho nic klenou otáčky a motor zhasne. Tak samo mi to dělá, i když zaparkuji a dám tam neutrál, chvíli to třeba jede, ale pak otáčky klesnou pod 800 a motor zhasne. Ve většině případů jde bezproblémově nastartovat. Mám vyměněné kabely u svíček, ale nepomohlo to. Při startování, když mi motor nechce naskočit jsem si všiml, že kabel co vede o svíček k cívce, hází jiskry, ale když motor startuje normálně je to OK, proto jsem měnil kabely, ale nepomohlo. Fórum jsem prošel, ale odpověď jsem nenašel. Předem děkuji za všechny postřehy a nápady, čím by to mohlo být. Zdraví SKAKI
  6. Tak toto je dost pravdě podobné, je pravdou, že to nedělá hned, ale po nějaké době co jedu, tedy, když dojde k nahřání kontaktů. Každopádně díky za radu. Nechám přeměřit a uvidíme... Ještě se zeptám....jak to vlastně vyřešit, pokud tedy bude tím proudem? Tu poslední větu moc nechápu Díky.
  7. Dobrý den. Mám problém s přepínačem dálkových světel. Asi před 2 měsíci mi z ničeho nic světla začala zhasínat, zjistili jsme, že je asi špatná přepínač dálkových světel. Po výměně přepínače vše bylo v pohodě, asi měsíc vše šlo bez problémů. Ale nyní to začalo opět blbnout. A to tak, že když dám blinkr doleva, svítí tlumená i dálková. Jakmile se páčka vrátí do původní polohy dálková světla zhasnou. Občas totéž světla udělají, jen tak při jízdě, aniž bych se páčky dotkl. Zkusili jsme kontakty prostříkat sprejem na kontakty a byl klid asi 6 dní, ale dnes to opět při dání blinkru doleva udělalo. Prosím, nevíte někdo co s tím? Jak tuto závadu konečně vyřešit? Předem všem děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...