Přejít na obsah

medved00

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli medved00

  • Narozeniny 21.10.1964

Oznámení medved00

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Zdar, nepršelo bylo hezky a taky mi to už doby neudělalo. Takže jsem na to nepřišel.
  2. Omlouvám se zapomněl jsem dopsat, že mám LPG ale škubalo to i na něj. Takže přemýšlím nad elektrikou. Nějaký čidlo?
  3. Zdar chlapi. O1 1.6/75kw AVU r.2002. EGR zaslepen. Dneska jsem jel po dálnici a při 160km/h mi začal vynechávat motor způsobem, že asi 2 vteřiny vůbec auto netáhlo. Jako kdybych vypnul zapalování. Pak najednou naskočilo a takhle to udělalo asi 15x. Diagnostika nepíše nic. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Doufá že nedupluju. Jestli jo.Omluva Adminovi.
  4. Zdar, Prosím tě mohl by jsi sem dát graf jak má pracovat lambda sonda před katal. když je v pořádku? Na vagu jsem to našel ale mechanik mi tvrdí že je mrtvá a já myslim že ne. O1-1.6/75kw r.v.2001 

    Díky moc.

    Medvěd.

  5. Zdar chlapi. Mam oktu 1.6/75kw r.v.2002 AVU. Diagnostika mi píše potenciometr zpetného vedení výfuk.plynu-signal prilis maly(G212). A k tomu samozř. svítí oranž.vrtulník. Zkoušel jsem egr když sundám tu slabou hadičku co jde do vzduch.filtru tak hadička stále saje v nízkých i vysokých otáčkách. Nemá někdy přestat nebo je to správně? Při kontrole akčních členů egr cvaká ale hadička když do ní fouknu tak se nic nemění. Že by třeba podle cvakání egru pouštěla a zavírala. Poradí nekdo co s tim? Díky moc za rady.
  6. Chlapi dejte si dozadu na podlahu obyčejné noviny. Po 14cti dnech je vyhodit a dát nový. Ty noviny do sebe natahujou vlhkost a nenamrzá okno zevnitř. Dělám to už pár zim a funguje to.
  7. Zdravim. Lidičky nevíte někdo jak pracuje tato hadice? V té malé díře je ventilek, ale ať foukám z jakýkoli strany, pořád podchází. Neměl by někdy taky zavírat? Je to z okty 1,6/75kw r.v. 2000 kod motoru AVU.
  8. Máš opotřebované zoubky na věnečku kterým ráčnuješ sedačku. Dát jiný. Už jsem to řešil. Za nový chtěli 3000kč. Na vrakovišti 400kč.
  9. Prý gufera na ventilech byli starý a starý byli i pístní kroužky. Starý vodicí lišty(krátký). Dokonce tam nechali po REPASU starý olej. filtr.Takže PRÝ repasovaný motor, byl jen pěkně umytý. Ale ve vnitř nikdo nebyl. Stálo ho to 8700kč. Prodejce ho nejdřív napadl že to zavinil sám a pak když mu zavolal mechanik a promluvil s nim tak mu přestal brát telefony a na email nereagoval. Takže asi tak. To nebude slušnej prodejce.
  10. Zdravim všechny na fóru. POZOR na pisatele ŠKODA-AUTODIELY!!!!!!!!!!!!!!!! Kámoš od něj koupil za 14 000kč motor 1,2htp. Prý zrepasovaný, Po asi 250km začal zlobit a servisák když ho rozhodil řekl že takovou prasečinu eště neviděl. Tak ať někdo nenaletíte. Čus.
  11. Zustal mi jeden mechanizmus,tak jestli to ještě nemáš vyřešený je zatím k mání.
  12. Tak to je jiná. Já najedu kolem 30 tis.
  13. A nebude se Ti špatně sjíždět zadek? 41je už na geometrii dost.
  14. Tak jsem konečně taky zvednul mojí oktu.Je to bomba!!!! Kdo nad tim přemýšlí tak nemyslet udělat.Trvá to hodinu na dvoře a výsledek je skvostný. Dal jsem jí 3cm. Kamarád točí podložky jen se z něj kouří. Dělal jsem 11 aut a každej si chrochtá že se i líp jede. Je to celkově tužší ale ne tvrdý.Je možno udělat nebo má li někdo zájem podložky poslat. Toto auto před 67cm k lemu po 70cm.
×
×
  • Vytvořit nový...