Přejít na obsah

Mišule

Uživatel
  • Počet příspěvků

    128
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 350 zobrazení profilu

Oznámení Mišule

  1. Odpovím asi tak Milotec jinak nemusím moc se mi jejich tuning zrovna nelíbí,ale ten kryt docela ujde i když souhlasím,že ten zámek tam trčí.Ale koberec to není za tím si stojím. :-D Jinak to brát s nadhledem úplně dospělí to auto zrovna není,ale jízdními vlastnostmi i spotřebou některý auta překonává a vyvolat úsměv na tváři není u něj žádný problém. :-) Sakryš to nemohli inženýři dát ten kryt už ve výrobě.Nebo jak zapomněli přidat šňůrky k platu kufru před faceliftem.Oni toho vymysleli víc co si uživatel musí právě dodělat.Mě se to líbí jak to mám.Jako z výroby to asi není,ale mě se to líbí a basta. :-D
  2. Já Vám Váš názor neberu originál je originál. :-) Raději tam nedali vůbec nic,aby to právě tolik nestálo.Každá kačka k dobru je dobrá. :-) Ten originální kryt je parádní akorát tu nákladovou hranu nezakrývá celou to se mi právě nelíbí asi tak.
  3. Plast je od Milotecu líbí se mi na něm,že je zakrytá celá nákladová hrana kufru a ladí to se zbytkem plastů v autě.Montáž je jednoduchá.A koberec je lepící na hifi reproduktory.Měli různý druhy odstínů barvy akorát trefit ten správný. :-) Jenom si už nepamatuju internetový obchod kde byl kupovaný. Je dobrý před lepením koberce si na nějaký papír udělat šablonu je to trochu oříšek,ale jde to. :-) Šablonu potom obkreslit ze zadní strany koberce (líp se mi kreslilo ze zadu než kreslit po koberci křídou a tak) akorát dát pozor při tom obkreslování,že se musí šablona otočit.Jinak se Vám potom může stát,že při přiložení koberce původně na pravou stranu budete mít koberec na levou stranu. :-) Boční plasty nebyli sundávaný je to jenom nalepený a můžu říct drží to dobře i vypadá.A nemusím mít strach,že se budu dívat jak přibývají škrábance v kufru.Já vím někomu to je jedno auto má přeci sloužit.A hlavně se ztlumil hluk od zadních kol a to dost výrazně.Blbý je,že zákazník si to bohužel musí dodělat sám simply clever.
  4. Omlouvám se za kvalitu fotek zrovna mrholilo je to focený mobilem.Jinak oblepení kufru hodně pomohlo ztišení auta ze zadní části.Navíc máme namontovaný zadní plastový podběhy.Před úpravou byl slyšet hluk od zadních kol. Citigo máme rok a jsme s ním nadmíru spokojeni nemá chybu moc se nám líbí. :-)
  5. Ahoj, můžete někdo zjistit v etce co stojí originál zadní nárazník na Fabií combi 2 pro tažný zařízení ve škodováckým servisu bez senzorů.A jestli je k tomu krytka na tažný zařízení společně s nárazníkem nebo jí mají zvlášť.Tažný mám odnimatelný.Předem děkuju za odpověď.
  6. Mišule

    Bouračky

    Ahoj, srnka mě taky utekla.A na autě nebylo skoro vůbec nic.Kapota narázník blatníky vůbec nic poškozenýho až na dvě světla a chladičovou stěnu a jeden plast co pomáhá k proudění vzduchu k chladiči.Opravoval jsem si to sám.Policií jsem volal hned po nehodě.Na pojišťovně po mě chtěli potvrzení od policie.Mám to u český pojišťovny.Škoda byla skoro 14000 kč.A přitom to původně vypadalo,že auto vyvázlo bez ujmy.U jedny lampy prasklí sklo a u druhý lampy držák na lampu a na chladičový stěně která je skoro celá z plastu taky držák na lampu.Jinak nárazník vůbec netknutý ani lak poškozený.
  7. Mám prosbu, nedávno jsem přišel na prosakování z pravý strany hlavy motoru.Chci se zeptat to je odvětrávání motoru.Mám knížku jak na to,ale nic jsem se nedozvěděl.Jinak motor byl předtím suchý.Díval jsem se do hadice od turba co vede k vzduchovýmu filtru tak, je všechno suchý.Rok výroby je 9 měsíc 2010 (1,2 tsi 63 kw).Nevíte, čím by to mohlo být? Mohlo by to stačit přetěsnit ne.
  8. Už jsem měl chuť jet do servisu.Přezul jsem na plecháče.A zvuk je při tahu takový drsný.Před tím to nedělalo na hlinikových kolech.Prohlížel jsem všechno okolo motoru - těsnost a tak.Motor jede parádně i spotřeba dobrá.Akorát ten zvuk mě pěkně vykolejil.Ach jo měli by k tomu dát příručku.
  9. Já jsem to nasunul a drží.Zkoušel jsem jí i posunout nahoru a držela taky.Samozřejmě origo drážkování by bylo určo lepší.Hlavně že to je simpli clever - opěrka jedna.
  10. Ahoj já mám dvojkovou Fábii po fl.a mám tam opěrky daný z jedničkový Octávky.Jdou tam i z jedničkový Fábie zkoušel jsem je z tátovy.Z jedničkový fábie jsem nesehnal a kamarád se mi nabídnul jestli nechci zadarmo právě z Octávky.Jediný problém u obou opěrek je jiný drážkování výškového posuvu opěrky.Ale chtěl bych časem sehnat právě z jedničkový Fábie.Ale nic se neklepe a spokojenost veliká.Před tím byla hlava pořád v předklonu a hlavně jsou polohovatelný. :-)
  11. Ahoj, teď jsem přijel z práce a co myslíš že jsem šel udělat.Zahejbat právě těma palivovýma hadičkama. Vždycky na chvíli mi to dá pokoj pak ten zvuk začne znova právě při volnoběhu.Ten nafukovací sáček mi v servisu nabízeli ,ale z estetických důvodů jsem zatím odmít.Možná časem něco s tím provedu.
  12. Děkuju moc za informaci určitě se ve škodovce zeptám až pojedu okolo budeme víc chytřejší. Ale vidím to asi tak, že budu asi shánět na vrakáči když vidím tu cenu.
  13. Můžu někoho z vás poprosit jdou i po faceliftu u jedničkový fábie přední opěrky sklonit.A jestli se dají samostatně objednat ve škodovce.Chtěl bych si je dát do dvojkový fabči(facelift)do předu.Potřebuju sehnat černý.Zkoušel jsem dát do předu zadní sedí se tam rozhodně líp teda aspoň mě.Ale akorát ten pohled ze zadu se mi nelíbí pravda moc tam teda nesedím.Jestli můžete dát někdo info.Předem děkuju.
×
×
  • Vytvořit nový...