Přejít na obsah

Wojnar

Moderátor
  • Počet příspěvků

    4 078
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    6

Vše zveřejněné uživatelem Wojnar

  1. Prosím Tě, ten light assist, je to věc pouze kódování anebo něco víc? Mám v okně pouze senzor deště a světla a climatronic.
  2. Není. Proto se jmenuje "restart". Vypnutím zapalování atd..., nedojde k restartu, pouze k nějakému stupni uspání/probuzení.
  3. Možná bych zkusil restartovat infotainment. Sám nic takového nepozoruji.
  4. A někdy si myslím, že ani toto není pravidlo.
  5. A Ty jsi to věděl, že jsi mu napsal, že NE? Já to taky nevěděl, ale naspal jsem jak je to alternativně pro dvě různé verze světel, o kterých to mám ověřené. Tys mu to zbořil generálně: NE. A potichu si myslím, že mlhovku nemají jen TOP LED světla s LED moduly. Ty, které mají pro mlhu žárovku, půjdou všechny.
  6. Tak než něco takového napíšeš, tak si ověř fakta. Zadní lampy, které se dávaly u FL k předním halogenovým světlům, žárovku pro mlhovku mají již osazenou a stačí opravdu jen dokódovat. Top LED světla, ty které se u FL dávaly k full LED předním světlům, opravdu mlhovku osazenou nemají. A ne že by tam nebyla patice, nemá byt na co, ale jsou tam LED moduly a ten tam není a je potřeba použít pravé světlo z angličáku.
  7. No, já ji ve spouštěči AA mám. No a když jsme u nového vzhledu, tak si myslím, že původní vzhled byl jaksi přehlednější.
  8. No protože podpora CP je až od verze 3.x. Je ale s podivem, že Ti nová krabička přišla s archaickým fw.
  9. Nemá se prvně telefon k autu připojit kabelem a teprve pak pomocí krabičky? Ale první připojení jsem dělal někdy před rokem a půl, od té doby to jede. Jo, ale bavím se o Androidu. Ale i tak bych to takto zkusil. Ale když zas o tom přemýšlím, tak vliv na to, že telefon AAW nevidí by to nemělo mít.
  10. @Martab 10.6.2022 objednaný AAW podporu CP má. Číslo jednotky 317. Současný fw 3.2.1. Včera vydali 3.3.0.
  11. Podporují to jednotky ještě objednané v závěru kampaně na Indiegogo, takže dnes prodávané budou podporovat na 1000%.
  12. Já bych řekl, že si vrzne spojka. Odpovídá to přesně jak pracuji se spojkou. Neřeším to.
  13. Už se tady dlouho nic neřešilo 🙂 Do nedávna jsem měl nastaveno Režim dongle na Zapnuto a všiml jsem si, že po odemčení auta a otevření dveří, tehdy se zapne napájení USB, začne nabíhat AAWireless, ale nepřipojí se, protože není zapnuté rádio. Takže k připojení k AA dojde až po zapnutí zapalování a tím zapnutí rádia, (stačí jen zapnout rádio bez zapalování). Jenže to se mnohdy znova spustí nový cyklus připojování. Teď jsem zkusil Režim dongle na Vypnuto a chování se trochu změnilo a to tak, že ten začátek je stejný, ale s tím rozdílem, že k připojení k Android Autu dojde a tak po zapnutí zapalování a zapnutí rádia (stačí jen zapnout rádio bez zapalování), je už AA naběhnuté. Takže v jistých situacích příchodu k autu, odemčení, otevření, nastoupení, nastartování, podle toho jak se (ne)loudáte je Režim dongle Vypnuto, pokud lez použít, výhodnější. Před tím jsem musel kolikrát čekat na další pokus o připojení než jsem mohl na AA něco dělat. Teď, při stále stejném návyku, mám AA přístupné v podstatě hned jak potřebuji. Takže, pokud máte někdo chuť zkoušet, do toho! 🙂 Někoho ještě může mást jedno krátké připojení k AA po vystoupení z auta a zamknutí, kdy je ještě USB na chvíli napájeno, ale to netrvá dlouho a napájení se vypne. Tohle chování popisuji pro Octavii III, ale bude platit asi pro celý koncern.
  14. Ano, je tam položka: "Funkce manévrovacího brzdění". A pak taky ta ikona na displeji jak píše návod. Opakuji, ale nemám ParkPilot-a.
  15. Nemám pilota a to brzdění mám. Taky manuál. Takže buď to tam máš už teď, jen jsi byl měkký dojet tak blízko aby se aktivovalo anebo ne, ale dokódovat by to mělo jít.
  16. To jako že při zatažené ruční brzdě a pouze zapnutém zapalování se nerozsvítí světla? To musím vyzkoušet 😄
  17. Já čtu: "... Auto je O3 2016 bez automatického rozsvěcení světel, světla jsou obyč. halogeny. ..."
  18. Nechal jsem si postupně vyrobit na zkoušku několik prototypů gumových puků na zvedák pod zvedací body. Pro zadní zvedací bod v podobě misky anebo se středícím trnem, který zapadne do díry, která tam je. Pro přední pak pouze se středícím trnem o 2 mm větším než pro zadní. Nakonec jsem zjistil, že jsem to trochu překombinoval a ten pro přední se vleze pohodlně i do zadního, takže původní zadní s trnem není v konečném důsledku potřeba.. Nakonec jsem si ještě vyrobil jeden hladký z misky seříznutím rantlu a zarovnáním na pásové brusce. Pro ilustraci jsem přidal fotku zvedáku do kterého pasne spodní kónická část puku. Kdyby někdo některý z nich upotřebil pro svůj zvedák, tak myslím, že by nebyl problém pár kusů nechat vyrobit. Cenu si představuji 70,- Kč za kus.
  19. A co Ti nedává smysl? Vždyť to porovnáváš v úplně jiných obchodech. Jeden český, druhý čínu.
  20. Neodpovím, ale mám dotaz. To už se OI počítá mezi veterány? 🙂 Ty jsou snad od 30-ti let, ne?
  21. @RiciJe to v souladu s filosofii AA - bezpečnost na prvním místě. Co nejmíň klikání a rozptylování.
  22. @Romaxikhttps://pl.aliexpress.com/item/33028136679.html A už se to nestane.
  23. Chci vyměnit mřížky předního nárazníku, ale nevím jak je sundat. Samozřejmě jsem koukal do návodu a znám postup. Teda aspoň u těch krajních kolem mlhovek, ale za boha je nemohu vycvaknout celé. Uvolním horní část a ať za to tahám sebevětší silou, zbytek nepovolí. Je na to nějaká finta? Samozřejmě, že tak nevím jak se sundává ta prostřední, ale předpokládám, že jak se mi podaří sundat ty krajní, tak se dostanu i k ní. EDIT: Tak už to vím. Kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě hrubší.
×
×
  • Vytvořit nový...