Přejít na obsah

Dvořáček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dvořáček

  1. Já už jse sem koukám 14 dní a mám to prohlídle dokola a našel jsem vždy na climatronic nebo na zadní sedačky atd. Ale tohle ne. Moc děkuji
  2. Zdarec lidi mám octavia II r.v 2005 a dal jsem si tam sedačky s výhřevem na natáhal i kabeláž. Jen mi nikdo nedokázal zatím poradit jak mám kabeláž přesne napojit. Stáhl jsem si návod na climatronick ale já mám climatic a neche to fungovat. Kdo by měl nějaké chéma nebo rady tak bych byl za vše moc vděčen. Díky
  3. Tak za nějaký čas zde mrknu jak vám to klape v autě a možná se taky přidám a dám si tablet do vozu. Akorát když mám basovou tubu ve voze tak to možná bude hořší připojit.
  4. A to ten tablet aji normálně přijímá rádio a podobně ?
  5. Zdarec chlapi, už jsem tu četl že to nejde, řeším napojení zesilovače na rádio. Nepřišel na to doopravdy někdo? Neda se to nějak než přes signal repro? Neexistuje třeba nějaká propojka s rádiem nebo tka něco?
  6. Díky za odpovědí ale nikdo tu nenapsal že na sto procent jde climatronic z faceliftu do octavia II rv 2005. Jako abych to nekoupil a ono to nešlo. Klukum z prostějova sem psal, protože to mám koukse do Prostějova. A oni mi napsali že jsi taky nejsou jistí ale že si myslí že to nejde.
  7. Mohu se zeptat ten rolbar to je kdo tkay bych chtěl předělat octu z climatucu na climatronic. Tak jestli by šlo napsat kde se nachází ten rolbar ať se mužu spojit. Díky
  8. Zdrec chlapi, chtěl bych se zeptat jestli jde z octavie II face climatronic do octavie II roku výroby 2005 a co vše je potřeba koupit a předělat. Dík za odpověď. NIkde v tématech sem o nenašel.
  9. Zdarec chtěl bych se zeptat pokud nemám aux, dá se připojit na rádio stream a lze sehnat i samostatný aux a kde ? Dík moc za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...