Přejít na obsah

Doktorone

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    2 381
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem Doktorone

  1. Na mojem ani tolik ne, ale každopádně na to jsem se vůbec neptal, jde mi o funkčnost, zda se to tam vejde.
  2. Chlapy myslíte že 8,5J R18 s ET50 se tam vejdou, nebudou dřít o vnitřní stranu, pak je mají s ET 40, ale tam už by 8,5 vpředu strašně lezla ven, proto ET 50, ale zdá nebude někde problém.
  3. Na páteční oběd se přidáme, už sraz před 3 lety v aninu jsme to absolvovali, a byla to paráda.
  4. Chata zarezervovana a vypadá to, že pojedem komplet rodinka.
  5. Nazdar chlapy. Mám problém, a to rozsvícena kontrolka motoru a vzkaz zní P0 420, účinnost katalyzátoru příliš nízká, ráda válců jedna. Po smazání za 200km se rozsvítí opět. Dnes jsem byl nechat změřit emise a hodnoty plynů jsou v normě. Při koupi vozu před 4 měsíci se nam nepodařilo sestavit Readiness code a aby to nebylo na pohodu, tak 4.8. konci technická, takže to musím vyřešit. Zkusmo měnit kat se mi úplně 2x nechce. Najeto 140K. Sháním někoho, kdo by mi v Praze promeril lambdy, zda není problem tam. Ještě malá polemizace, ale pokud je to blbost, tak mě zarazte, ale když jsem auto koupil, tak cca 3 týdny na to my odešlo podávaci čerpadlo, takže možná jak už stalo za prd, tak to dávalo méně benzínu a byla chybná směs, co vyhldnocovali lambdy, já tu chybu nechal smazat ještě před problémy s čerpadlem, pak se po 200 rozsvitila znovu, opět jsem nechal smazat, pak se rozsvitila, ale nastal problém s čerpadlem, to se vyměnilo a chyba smazala, ale opět se rozsvitila, dá se říct v den výměny čerpadla, odjížděl jsem pryč a pak už jsem se na mazání vykašlal, myslíte, by to teď už ten kód mohlo sestavit, že by bylo na příčině ta špatná účinnost cerpadla nebo je to kravina co tu placam a micham jabka a hrušky. Víkend jsem v práci, takže pondělí mám vyhrazeno na změření lambd a zkusím i sestavit ten Readiness code, pokud to bude dobrý tak pohoda, pokud ne, tak snad lambda a jinak hold ten kat, ale je mi divný, že hodnoty emisí jsou v normě.
  6. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Parada, pěkná práce.
  7. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Jo tak, no vidíš a já si říkal ať tě moc netrapim.
  8. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    No tak trochu, pak jsem tankoval a dal si sejk a myslel že tě dozenu, dohnal jsem pak Ace a Milana.
  9. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Bylo to super bando, díky organizátorům, bylo to super a tentokrát jste zvládli objednat i perfektní počasí, takže paráda.
  10. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    SUPe ty jedeš v kolik?
  11. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Jo jo, to sedí, vstanu po noční ve 12, zajdu pro auto k mechanikovi, nalozim věci a můžu frcet.
  12. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Jede někdo v pátek z Prahy nebo přes Prahu? Předpoklad je kolem 14 až 15 vyjíždět, ale dnes se to upresni dle majklsup23.
  13. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    v kolik vyrážíš v pátek, taky bych to nějak tak viděl.
  14. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    No jo no, uvidíme na co bude chuť.
  15. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Kam mi zmizel biftek? :-D
  16. Tak to jsem z toho teda úplně jelen, proč teda jedna po daní LEDek nesvítí i když jsem tam vrátil klasický žárovky? Pravá . edit: dobrý, tak jsem jelito, na dipování je asi vyndali a jednu nezapojili do konektrou, po dlouhém lovení kdesi v nárazníku napojeno a vše svítí jak má
  17. A číslo pojistky SPZ? V manuálu tam nemám ani zmínku, to bude ještě s něčím zdruzeny ne.
  18. Chlapy, koupil jsem obyc ledky sufit, dal do SPZ, svítilo to dobře, chybu samozřejmě hlásilo, no a teď jedna přestala svítit. Zkoušel jsem vrátit i obyčejný a měnit světla naopak, vzhledem k tomu, že to druhý jsem věděl že svítí, ale ani tuk, mohlo tam ta chyba jak to hlásí něco odpálit, a jen se to softem dá zase zprovoznit, nebo mám začít pátrat po dratech. Měl jsem teď auto na dipovani a byly sundaný zadní lampy, jestli to třeba nemůže souviset.
  19. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Něco takového jsem čekal a myslel jsem si, ale to nějak zmaknem ne? :-D
  20. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    Tak mám jedno montovani na sraz, ale jen malé, potřebuji poradit, jak se dostanu k žárově v zrcátku, takže první oběť pro montéry.
  21. Doktorone

    Jarní sraz 2016

    A na letišti dáme nějaký Drag race. :-D
×
×
  • Vytvořit nový...