Přejít na obsah

gebo82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení gebo82

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Děkuji, moc mě to pomohlo, už to mám i vyměněné na autě díky pomoci několika šikovných ruk a dokonce ani nic nikde neprasklo.
  2. Ahoj, poradil by mě prosím někdo jak vyměnit mřížku přední masky na octavii I rv. 2001? Nějaký dobrák mě ji před domem rozbil. Koupil jsem si novou originál mřížku, ale po sundání celé masky z auta jsem zjistil že maska drží i na nějakých nýtkách, poraďte prosím jak na to ať něco neurvu, vubec nevím jak se do ní mám pustit. Viz. přiložené foto. Děkuji za každý tip, jinak to budu nucený dát vyměnit do servisu a celé se to prodraží.
  3. Je to dobrá věc, taky mám jednu, jen ji nepoužívám, mám před domem autobusovou zastávku a ty děcka co jezdí do školy jsou fakt nenechavé, myslím že by ani jeden den nevydržela, ale tak vyzkouším to a uvidím, stejně jen tak leží ve skříni. Namrzlé okno se mě pokaždé škrábat nechce, takhle by to bylo určitě rychlejší.
  4. gebo82

    hadičky

    Zdravím, jsem začátečník tak se na mě nezlobte.. Rád bych si vyměnil tlakové hadičky, ty černé s úpletem viz. obrázek, na některých ,místech je úplet potrhaný. Poradíte mě prosím kde je seženu aby přesně pasovali do mého vozu? Ve škodovce po mě chtějí za kompletní sadu 1200Kč. A když jsem se ptal zda tam jdou dát i nějaké jiné tak pán jen zakroutil hlavou že to je vyloučené. Nejraději bych kdyby někdo měl přímo celou sadu pro moje auto, abych s tím už nemusel nijak dál laborovat a vymýšlet, prostě aby seděl průměr a vše jak má. Mám Škoda Octavia (1U2) 1.9 TDi, 81kW, rok výroby 2001 Navíc bych se ještě moc rád zeptal co tyhle hadičky vedou a k čemu slouží? Mockrát děkuji.
  5. gebo82

    Moje oktávka

  6. Díky, no jak to tak čtu tak jsem si to zavinil já, jsem začal blbec jezdit na spotřebu a vůbec ten motor nehonil, ach jo.
  7. Zdravím, mám ten samý problém jako v prvním příspěvku, jak začnu zrychlovat tak auto přestane táhnout, prostě jede jen když plynový pedál je v určité poloze, jak sešlápnu více tak je bez tahu. Pomáhá vypnutí a zapnutí motoru, ale po chvilce to většinou udělá zase. Našel bych tu někoho poblíž Kroměříže, nebo Přerova, kdo by mě byl ochotný udělat diagnostiku?
×
×
  • Vytvořit nový...