Přejít na obsah

raca01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    145
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení raca01

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. raca01

    Maxi Dot

    Teplota oleje je určitě dobrá věc pokud chceš motoru dopřát trošku té péče. Mám tak 1,8TSI a i v tomto počasí (t.j. kolem 0) je olej ohřátý na 50 stupňů po cca. 5 km no a když je olej ohřátý tak vím že můžu klidně provětrat těch 160 koníků :-)
  2. Jasný, je to spojka, jestli jí necháš 15 sekund prokluzovat. Taky mě to děsilo (a to jsem na spojku opatrný a fakt ji šetřím) bál jsem se že bude za chvíli v háji, ale teď má auto najeto 40 000 a ještě drží :-) a už nesmrdí.
  3. Tak jsem se dnes zastavil v servisu, protože za dva měsíce mi končí záruka a ohlásil jim hlučný rozvoďák po studeném startu u 1,8TSI. Bez problému mi Yetiho objednali na příští týden na výměnu. Tak uvidíme jak se jim práce zadaří :-) ale musím říct že mě ty návštěvy servisu moc nebaví, před Yetim jsem měl 2,5 roku Suzuki Splash koupenou novou stejně jako Yeti a s tou jsem kromě servisní prohlídky nebyl v servisu ani jednou.
  4. To chci, jdu pro karbinu a začnu řezat, akorát že by mi na tu silničku pršelo a to mi vadí, proto jí vozím v autě. Jinak na co asi je to ovládání stahování 4 oken v řidičových dveřích??
  5. raca01

    Střešní stan

    Nezlob se, ale jsi dem...t, asi jsi nikdy nic takového jako je v tomto odkazu neviděl. Každopádně je jasné že když to unese Sup tak Yeti taky. Myslím že na příklad na prodloužený víkend v kempu je to fajn věc. http://www.toomich.cz/obchod/stresni-stany-markyzy/stresni-stan-hard-cover-model-2010/
  6. Čau, už někoho z Vás napadlo dát na Yetiho střešní stan? Nevím teď kde, ale myslím že jsem viděl nosnost střechy 100kg a když tam v Top Gearu mohli zaparkovat vrtulník tak by to nemusel být problém, ne?
  7. No jo rozleštit, ale s tím že se u nás solí se snad mělo počítat při výběru materiálu.
  8. Tak jsem dnes zavíral 5té dveře a koukám že již vyměněný znak na nich dopadne za chvíli tak jako jeho předchůdce. Auto koupeno v listopadu 2010 a už druhý znak je v p.......
  9. Ten zvuk znám, ale slyším ho většinou jen u studeného motoru, když řadím v nižších otáčkách. Jde o to naučit se se spojkou pracovat a sešlapovat jí v tu chvíli kdy není plně zatížena přenosem síly. Těžko se to popisuje, ale chce to dát nohu z plynu dřív neš sešlápnete spojku, je to otázka cviku. Snažší je to když se motor víc vytáčí, pak je přeřazení hladké bez zvuků a cukání.
  10. Tak mu nekažte radost, třeba to byla 1,6TDI, té by stačit mohl
  11. Co to má znamenat??? Chybí jen karoserie a airbag ve volantu.
  12. raca01

    LED žiarovky

    No tak to je pěkný, to chci taky.
  13. raca01

    Pozdrav

    Hele nebo si můžeme ukopnout pravé zrcátko a bude ... mě už to zdravení nebaví, když jsem Yetiho koupil bylo jich o dost míň tak to bylo fajn, ale teď už je jich spousta a ztácí to význam .... služebáky a dokonce i policajti
  14. Tak první co mě napadá je špatně namontovaný zámek zpátečky.
×
×
  • Vytvořit nový...