Přejít na obsah

Conducteir1

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Conducteir1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. umelecka galerie na soferskych toaletach od rasistickych idiotu...tohle misime cist kdyz se deme vychcat:-)

  2. Tak jsem ted vezl Rusku ozralou jak cip. Mela s sebou dva chlapce do deseti let. Neměla peníze. Poprosila jestli ji vezmu gratis. Osudova chyba. Chtěla se na důkaz vdekuobjimat a v olizovat. Div jsem v tu chvíli nevyskočil z okna. Naštěstí pochopila ze to asi nepůjde. Pak ke me za jízdy doslova přirostla. Říkala že jsem krasivoj. Říkam ji di si sednout padáš na me a je to nebezpečný. Začala si sahat na prsa a ptala se me esli vím co to znamena a pak.....ruka v mem rozkroku. Rozjela masáž...

  3. Vyrazim brzo rano na ryby jen proto, aby 50 metru za mnou tri tlusty curaci rozbalili bubny a zacali do nich tlouct. Buzeranti. Jsem tak akorat nalozenej jim ty jejich bubinky narvat na kebuli a hodit je do jezera.

  4. Tak jsem si nechal prilepit vypadlou korunku u norský specialistky. Ještě než se pustila do práce, oznámila mi že to bude těžké to přilepit. Přilepila mi to. Skásla mě o 420 noků. Za tři hodiny v tom luplo a zub už se zas viklá. Mě z nich tady fakt jebne.

    1. Wojnar

      Wojnar

      Tak proč tam jsi?

  5. Dneska už je to dva týdny co jsem na mateřské. Stihli jsme projet 6 zemí, přes 2000 km, opravit auto za strašných 50000 korun. Mám pocit že jsem na mateřské rok

  6. Právě jsem si na hajzlu před spaním procital norský časopis a byl jsem rád že jsem si ho pročítal právě tam. Vlastně jsem si spíš prohlížel obrázky. Je to norský odborový časopis. Na jednom z obrázků jsou dva zaměstnanci norske autobusové společnosti. Jeden si cosi maluje a druhy pohlizi do fotoaparatu. Oba sedi u stolu. Co stoji pod obrazkem me velice pobavilo ale rozhodně mě to nemotivovalo:-)Stojí tam:Rune jobber på klargjøringen. Her sitter han sammen med bussjåfør Svein , og de fortell...

    1. Ady2410

      Ady2410

      aneb v googlštině: Rune práce v přípravě. Zde sedí s Svein řidiče autobusu, a řeknou ...

    2. Wojnar

      Wojnar

      Vždy když se tu objeví podobná kravina, je na 99% jisté, že je od Facebook uživatele.

  7. Zdar:-) Ja mam podobnej problem jenze tu ctu, jak kazdej slysi piskani od altiku za studena. U me fabie 1.4 MPI 74kw 16V je za studena ticho popesine ale pri zahrivani zacina jemne piskat. To se zesiluje az se to zmeni v piskavy kolisavy vrestici pazvuk. Vymenil jsem napinak pod alternatorem. Vlastne se to jmenuje myslim tlumic kmitu nebo tak nejak ale je to ta napinaci kladka pod alternatorem. Jenze problem neprestal. Dela to ta potvora dal. Myslite ze to dela kladka alternatoru, nebo to spis vypada na lozisko v altiku?
  8. Mě se to stalo dneska taky:-) Nastartoval jsem, rozjel se a po uleti cca 50 metru prerusovane pipani a blikala mi kontrolka mazani. Dobrej sok:-) Rychle jsem to chcipl a sel se podivat do motoru. Mam v něm oleje lehce nad spodni rysku. Tak doleju a uvidim. Cidlo tam mam nove. Menil jsem loni v kvetnu potom co se mi potkali ventily:-) A pak budu predpokladat pokud to bude blikat ze to bude ten saci kos v olejove vane.
  9. Tohle mě fakt pobavilo:-) Dnes 15:31 - Bratislava„Prezidentský kandidát, který nedokáže ani regulérně volit sám sebe - to je snad unikát nejen v českém, ale i ve světovém měřítku, který však výstižně charakterizuje „kvalitu“ Karla Schwarzenberga jako prezidentského kandidáta. Jeho výmluva, že byl nervózní z blesků fotoaparátů a proto nevložil lístek do obálky je důkazem, že Schwarzenberg by volby vyhrál, snad jen kdyby mohl v průběhu celé kampaně mlčet,“ uvedl server.

    1. Toom

      Toom

      :) ...co dodat

  10. Tak jsme dneska koupali Olivera. To bylo řevu. A když už byl hezky umytý a zabalený v osušce tak mohutně zatlačil, zrudl a z prostoru zadnice se ozval zvuk za který by se i chlap jak hora zastyděl. Výsledek . Posraná práce:-)

  11. Tak si tejden dopředu zajistíme auto v pujčovně, domluvíme to na sedmou ráno, vstaneme a ten Lojza zavolá že se mu poslední auto rozbilo. To je fakt na howno:-) Takže spěšná rezervace v jiné půjčovně a ted čekáme jestli nám to potvrděj.

  12. Musim s tebou jedině souhlasit. Já měl najeto od výměny nějakých 60000. Kontroloval jsem vizualně ale kam jsem neviděl, byl řemen mezi sací a výfukovou vačkou. Výsledek? Potkanej motor. Ohnuté ventily, zničené hydroštely, ohnutá vodítka ventilů a další drobné kosmetické vady. Sranda bratru za cca 20000. A to budu rád. Poněvadž žiju v cizině a abych eliminoval ztráty, poslal jsem hlavu motoru do ČR na opravu.
  13. Čau:-) Dneska odpoledne naložím ženu, její tři kamarádky ze Švycarska co tu byli o vikendu na návštěvě a vezu je na vlak na letiště. Po třech km se mi rožli kontrolky s pípáním a motoru se jaksi nechtělo. Pípalo to na mě a přes to babský štěbetání jsem pořádně neslyšel co se vlastně děje. Přidávám plyn ale žádná reakce. Motor kaput. Holkám přijela náhradní přeprava a já čekal na kolegu. Ten mi řekl ať nebrzdím pedálem ale rychlostí až mě potáhne na špagátu. Hlavu bych si utrhl že jsem poslechl. Tři kiláky zpátky, lano se začlo courat tak já tam švihl trojáka a děsnej randál z motoru. Tak jsem rychle vyřadil a při rozebrání jsme zjistily že je řemen hotovej. Ten menší. Takže to řekl bych těžce schytali ventily. Máte někdo zkušenosti, že by to mohl třeba odsrat i píst či něco jiného? Žiju totiž v Norsku. Tady je to dost randál za díly. V uterý to asi teda rozebereme a zkontrolujeme než se pustíme do výměny. A já jsem trochu vyděšenej už dopředu...díky za vaše názory
  14. Koukám že jsem měl napsat matka na náboji:-) To sem zdělal hned ten nadpis:-)
×
×
  • Vytvořit nový...