Přejít na obsah

smidas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem smidas

  1. Ahoj, moc děkuji za odpověď. Tak mi to sedadlo zase přestalo fungovat. Lehlo si a nejde s ním nic udělat. Chci se tě prosím Tě zeptat, co mám s těma pojstkama, jak se k nim dostanu udělat? Vyměnit je?. Děkuji za odpověď.
  2. Ahoj ACE VENTURO a ostatní SUPERBÁCI, můžete mi prosím poradit. Mám problém s ventilátorem, na kterém mi kolísají otáčky. Dočetl jsem se, že je to předředřadný odpor. Tak jsem ho koupil, kdy prodejce mi už při prodeji říkal, že podle VIN tam předředný odpor není. Celé jsem to rozebral a zjistil jsem, že tam opravdu nikde není. Tak co by to mohlo být? VAG nic nehlásí a ventilátor, jak jsem ho měl připnutý na baterku, tak fungoval dobře. Ještě dodám, že mám supa 96 Kw se solárním panelem ve střešním okně, který slunečním svitem motor při stání roztáčí a vyhání teplý vzduch. A ještě bych měl jeden dotaz. Občas mi negunguje elektronický posun sedadel, resp. jde jen jedním směrem a po chvíli zase začne fungovat. Můžou to být ty bimetalové 30A pojistky, když to po chvíli zase začne fungovat? A kde prosím přesně ty pojstky jsou? A co s něma? vyměnit je? Moc děkuji za odpověď.
  3. Chlapy tak tady mám jeden postřeh. Tankuji Vervu od Benziny (37,80,- kč), ta by dle testu ústavu palav a maziv ČR z loňského roku měla mít skutečně parametry zimní nafty a při mrazech nad -15 téměř vybiju baterku, než nastartuji a jak mi to na chytne (tak na po 5 - 7 a baterka téměř vybitá), tak je za mnou černý oblak jak před koncem světa. Před týdnem jsem natankoval v polsku Schell by Power (v přepočtu za 37,10 ,-kč) a každé ráno nastartuji na poprvé....přidržím to tak 2 vteřiny a motor běží. Tak kde je tedy problém ? :kol-46:
  4. já se v tom až tak moc nevyznám. Mám tady protokol VAGu ze sevisu škodovky, kde je napsané základní nastavení provedeno, ale nic to nepomohlo. V servise na to čuměli, jako kdyby to viděli poprvé a za hodinu práce (za nic, kromě výpisu z VAGu) chtěli 890 Kč, tak jsem je poslal do prdele. Sám VAG nemám, ale mám nějaké známe co jej mají, můžeš mi prosím poradit kam se mají podívat, ať je navedu - myslím, že s VAGEm umí tak akorát nějaké jiné kouzla (klapa, rozvody ...) než zrovna světla. Popř. chlapy nejste někdo z okolí Ostravy a nepomohli by jste mi s mým problémem? Předem děkuji všem.
  5. Čau chlapy, může te mi prosím poradit. Nenaklápí se mi xenony, na VAGU to vypisuje - Vyměňte řídící jednotku regulace sklonu světel - J431 - a světlomey nebyly kalibrovány. Samozřejmě mi na palubovce vyskakuje Světla závada. Vyměnil jsem snímač regulace sklonu světel v předu u levého kola, ale stále to nefunguje. Moc děkuji za každou odpověď, už jsem z toho zoufalý.
  6. Mám taky takový problém, všechny filtry suché, ze začátku jsem si myslel, že se přelívá nafta v nádrži a že se mi to zdá, ale to je blbost. Zvuk vychází někde ze předu. Nemůže to mít nějakou sovislost s klimou?
  7. já mám 1,9 tdi, 96kW, najeto poctivých 250 tis. a dlohodobou mám 7.5 , 50/50 město/okresky a to jezdím s hodně lehkou nohou. Jakmile jedu celou cestu do práce (cca 30 km po okresce) 80, tak se dostanu na 6,3l, ale méně to určitě nejde. Nemůže být někde problém? Zdá se mi ta spotřeba dle vaších příspěvků dost vysoká. Momentálně jezdím na zimních 16 -ctkách. Měl jsem to připlé na PC a žádný problém. Díky za odpověď.
  8. Mám úplně stejný problém, přišel si na něco, jak to vyřešit?
×
×
  • Vytvořit nový...