Přejít na obsah

turbiktk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení turbiktk

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky, cena je dobrá. Asi se tam domluvím.
  2. Na koho se můžu obrátit s montáží tempomatu komplet i s materiálem? Fabia 1 1.4tdi 51kw, centrál na klíč, okna v elektrice. Pohybuji se v místech Vyškov, Brno, Praha, Plzeň. Tempomat by se mi na dálnici opravdu hodil.
  3. Byla to totálka, ale opravovalo se, kamión mě natlačil na svodidla. Pravá strana vyměněno: 2x blatník, 2x dveře, sloupek, práh; levá strana: přední blatní, oprava obou dveří. Lakováno skoro vše kromě střechy, 5. dveří a zadního nárazníku. Svařováno určitě bylo (práh, sloupek). Autorádio je opravdu moje, není vyměněno. CD pouze zajelo, po zmáčknutí tlačítka normálně vyjede. Zkusím tedy servis, co ukáže diagnostika. Zatím díky.
  4. Auto bylo 6 týdnů v servisu, je možný, že špatně zadali několikrát kód. Po 3 chybně zadaných se úplně zablokuje? Udělal jsem už i foto: Ještě jsem zkusil CD, jde vytáhnout i zastrčit.
  5. Dobrý den, na radiu Symphony s CD (F1) se mi po zapnutí rozsvítí všechno na lcd, Rádio je i podsvětlené ale nenaskočí ani SAFE. Tlačítka na potvrzení hesla po 2s pípnou, ale nic se nestane. Pojistka je v pořádku. Neví někdo co s tím?
×
×
  • Vytvořit nový...