Přejít na obsah

MaRvN

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MaRvN

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jj original mam klic se 2ma tlacitkama. Ne ten vyklapeci.
  2. Zdarec, jde nejak u fabie 1 deaktivavat automaticke zamknuti po 30sekundach ?
  3. Zdarte, Chci se Vás zeptat. 11.2.2013 jsem odhlásil auto z povinného ručení. Dnes mi došla zelená karta, že mám zaplatit povinné ručení na příští rok. Nechápu co to má znamenat. A ještě jedna otázka. Měl by mi dojít přebytek z toho, co jsem z povinného ručení nevyčerpal, když povinné ručení končí 28.2.2013 ? Díky za odpověď
  4. Ja sem je ucvakl a přes čokoládu napojil na svoje kabely
  5. MaRvN

    Denní svícení

    Vykašlal bych se na to, strašně se to krade.
  6. Zdarec, jesi ti můžu doporučit, kup (stáhni) si někde knihu felicia jak na to. Tam je to krásně vysvětlené krok po kroku. Podle toho jsem vyměnil kotouče aji desky. Není to nic složitého. Akorat musíš mít celkem sílu na dotahování brzdových válců. Doporučuju na to hasák, nebo lépe nějaký menší svěrák. A přeju nezarezlé šrouby a čepy na třmenech, a hlavně ty čepy poté pořádně namazat ať pak nezreznou. A šrouby si radši hned kup, protože nějaký bude určitě zarezlý. A když ho nebudeš moct vyšroubovat a ukroutí se ti hlava toho šroubu, jako mě. Zkus použít nějaký uvolňovač šroubů, brzdovou kapalinu, kofolu, nebo plynový hořák a trochu po něm švihnout kladivem. Kdybys potřeboval tu knihu, napiš mi na mail: marek1036@seznam.cz
  7. Zdar ja mam BRC je to nejaka italská značka, dělali mi to ve Zlíně. Jsem s tím zatím spokojený. Ale odešel mi už motor. bylo to něco s ventilama, oprava stala 2400. ale to nebylo plynem. ale spise spatnym benzinem, protoze jsem ho mel v nadrzi asi i pres zimu. A take je dobre obcas jezdit na benzin, jelikoz plyn je strasne suchy. Sorry za pravopis psal jsem to pozde vecer.
  8. Zdarte, při odtahování se mi roztrhlo lano o kovový kůl v zemi a ohnulo se mi tažné oko i s konstrukcí kde je vsazené. O oko mi nejde, spíž mě zajímá jestli se dá nějak vyměnit nebo narovnat to těleso s vnitřním závitem. Díky marek1036.
  9. Takze loziska jsem vymenil, kolo uz je v pohode a auto ma pri jizde daleko vetsi stabilitu. Diky vam moc.
  10. diky vam moc dneska se do toho pustim koupil jsem sadu kde jsou dve loziska gufero ta krytka atd za 240.
  11. Zdarte, potřeboval bych poradit s tímto problémem. Zadní kolo se mi tzv "gigle" (má vůli), Myslíte že by to mohlo být ložiskama ? nebo čím jiným ?
  12. MaRvN

    Spojka

    Takže přetěsnit motor ? nebo ještě něco ?
  13. MaRvN

    Spojka

    Zdarte, měl bych na vás dotaz. Když stojím z kopečka a mám zařazenou jedničku, auto začne popojíždět (cukaně), ale když jedu i do prudkého kopce, tak se mi zdá že spojka neprokluzuje, myslíte si že by to mohlo být i něčím jiným než právě spojkou ?
  14. MaRvN

    Montáž tlumičů

    Ja ty pružiny sundavat nebudu, ty tam necham a vydělám až po sléze. Budu totiž kupovat aji tlumiče, aji pružiny nové. A ty přední když neodšrubuju ten prostřední šroub v motorové části a odšrubuju jenom ty dva tak se nic nestane ne ? Tu pružinu drži jen ten prostředni ne ?
×
×
  • Vytvořit nový...