Přejít na obsah

robert27

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem robert27

  1. Panové, u mě tyhle ty problémy trápily rok a půl, ve značkovém servise mi dokonce vnutili novou váhu vzduchu. Mému současnému servisákovi to taky nevyšlo napoprvé, ale pak najednou objevil prasklou hadici odvětrávání schovanou někde pod sáním. Na druhou přišel, protože se mu zdála nějaká měkká a ejhle zespoda ve sváru druhá díra. Po výměně koooonečně pokoj. Preventivně ještě měnil tuším těsnění pod ventily a nějaké těsnění u sání. Na servisním listu bohužel nemám čísla dílů....
  2. Zdravím, nemáte někdo tip, kde se v Ostravě a okolí poptat na montáž repra + vytlumení u Oktávky
  3. Poloosama to nebylo, měl jsem prý ohnuty držák převodovky, taky dotaženy šrouby motoru a převodovky a vibrace zmizely....
  4. Mám podobný problém, pří rozjezdu, akceleraci, rovně nebo s natočenými koly, jakmile se i jen mírně rozjedu ozývá se nepříjemný zvuk jakoby kov na kov a karoserie tlumeně vibruje. Když mám vyřazeno tak za studena taky nebo při pořádném protočení. Podvozek kontrolován u servisáka, poloosy rozebrány, problém trvá. Nenapadá Vás něco? Uvolněný motor, posunutý motor, uvolněný výfuk, převodovka, diferák?
  5. Jako že je načnutý jo a teprve mě čeká to nejhorší? Na aute předtím mi homokloub dost hlasite "lupal" s nižší frekvencí. Tohle je fakt spíše tišší vibrování.
  6. Zdravím, na Oktávce 1.8T AUM kombi se mi objevil nový problém. Při zatáčení vlevo cítím od pravého kola vibrace. Dělá to při malém i velkém rejdu, ale jen když je zařazená rychlost a přidávám plyn. Pokud mám zařazený volnoběh tak se zvuk neozývá! Při jízdě vpravo a rovně taky nic. Dá se říct, že čím prasáčtěji zatočím vlevo a šlápnu na plyn, tím je vibrování silnější. Byl jsem v servise, ale slušná jízda servismana i následné zvednutí auta nic neodhalilo. Ložiska měněny nedávno (ten zvuk to neni) a kola jsem pro jistotu nechal převážit. Díky za každou radu.
  7. Jeden můj známý koupil bouračku Hondy, opravil, nechal si za pár korun vyrobit razítko autorizovaného servisu Honda (naprosto bez problémů) no a pak jen dodělal servisku až do aktuálního stavu kilometrů. Každý autorizovaný servis má záznamy o opravách a třeba nám vše ochotně sdělili když jsme kupovali z Áček Ovču se serviskou.
  8. naopak jen více takových lidí, druhý majitel má pak sotva zajeté auto za podstatně nižší cenu
  9. robert27

    Sekova knizka!

    Nezjišťovali jste někdo ceny po slevách? Nejlépe na 1.8T?
  10. Dotaz, zlepší tyhle podložky i zvuk standardních repro? Nejsem žádný netopýr, ale to tovární provedení je fakt na .....
  11. Možná je to přechodem ze zimních. No uvidíme za pár týdnů, pak to budu moct srovnat.
  12. Pokud první majitel servisoval v jednom servisu tak tam můžeš zkusit zavolat. V mém případě byli velmi ochotní a dokonce mi sdělili v kolika km co dělali. Dnes bych nevzal nic bez SK, natož dovoz. První auto v AAA melo 84K a na motoru nálepku, že byla před 2 roky provedena výměna rozvodů v 80K. Ještě, že jsme si toho všimli. Pak jsme byli pěkně nasraní a jednali s náma v rukavičkách, ochotně ofotili servisky a my už pak jen zavolali do servisu. Napodruhé to vyšlo i v AAA Auto. Mám tu Ovču 2 roky a zatím kromě čidla teploty za 500,- a předních gum u stabilizátorů klid.
  13. Teď laicky. U mně nejprve vynechávalo zamknutí dveří, ale ve dveřích to cvakalo. Teď už to ani necvaká. Na diagnostice to hlásilo něco o tom, že je špatný signál ze dveří. Myslíte že jsem to celé spálil nebo se to prostě už úplně rozpojilo?
  14. Jak jsem kupoval Ovcu, byly tam Continentaly. Měl jsem hluboko do kapsy tak jsem na předek koupil Barum Bravuris. Oproti Continentalům velmi hlučné a v zatáčkách mi pár krát pískly a moc se jim nechtělo zatočit. Koukal jsem, že ty Dunlopy se více ojíždějí, takže na předek půjdou Bridgestony a Barumky budu několik let trpět vzadu
  15. robert27

    brzdy

    Problém je, že u takovýchto prací je vyžadována alespoň základní zručnost a garáž. Ani jedno nemám . Je to škoda, asi bych mnohdy dost ušetřil. Nakonec to není tak hrozné, dali tam Textary, ty přední jsem našel na mjauto.cz za cca 2000. Ale člověk moc nemá právo volby... Navíc zatím vedu servisní knížku.
  16. robert27

    brzdy

    Octavia 1.8T AUM A.T.U servis - přední a zadní destičky Ferodo Premier (2350+1150) + čištění, výměna brzdovky a práce (1000) Taky mazec, bez kotoučů.
  17. U mně to bylo v tom vystražným trojúhelníku. Prý to odchází celkem často. Zajel jsem do značkového servisu a tam mě to přišlo na 850kč . Na netu se to dá najít i levněji, ale kdo to vyrábí netuším (viz. odkaz). Na dokladu mám kód: 1U0953235B 300 http://www.mevek.cz/shop.php?search=1U0953235B
  18. Taky jsem měl dnes pocit, že to při přeřazení bouchlo. Jen doufám, že ten spodek nebude nutno vyměnit skoro komplet . Koupil jsem starší Ovču se servisní knížkou a mám najeto 104K.
  19. Mohu se optat, kolik tě ta výměna stála? Opravovali jen jednu stranu? Díky moc.
  20. Taky mám podobný problém. Při jízdě na nerovném povrchu se z obou předních kol ozývají takové dost hlasité tupé nárazy. Je fuk zda jedu rovně nebo zatáčím. Poradí někdo čím to může být?
×
×
  • Vytvořit nový...