Přejít na obsah

Šulin Hrozný

Uživatel
  • Počet příspěvků

    176
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Šulin Hrozný

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Ahoj, vím že těch tématů tady několik ale už jsou několik let starý a moje otázka je položená jinak. Mám ve fabii symphony s CD a hledám něco takovéhoto Jednoduchý kabel ven a připojení do telefonu (používám aplikaci spotify takže nepotřebuju mít usb ani čtečku pam. karet). Neví někdo o něčem co je jednoduché na instalaci a funguje?
  2. tak co řešíš? X kluků ti tu říká co vzít a ani to auto nemusí mít. Je jasny vzít Koktu když nemáš prachy na opravy atd....passat je jinde a bude tečka.
  3. čus kluci náhodou kde sehnat dobře kari síť nevíte?
  4. Koktavia je jiny segment než Passat. Hlavně to budeš pociťovat ve zpracování a komfortu. kdyby si řekl Superb nebo Passat řekl bych Sup. ale že to je jen Koktavia tak ber Passata edit: jo sry nejsem majitel ani jednoho.
  5. hlavně je to kravina.....za chvilku si to dáš pryč a budeš si klepat na čelo do čeho si za takovej peníz šel
  6. Lupo se snad už neděla něco nového chce. Otázka je .... je Suzuki kvalitní auto?
  7. neříkej že si nikdy nepoklepal a neřekl,, to je ale supr kvalitka "
  8. me taky neco drnci v interieru ale na dotek je to prijemny material. kdezto tam je to jak u oplu agila nebo renault kango.
  9. OZI: No 350 tis za to cross polo + klima a ty sedačky. ale problem je ten motor. Jestli vemu dnes jiz tedy novou 1.2 tsi nemusim se strachovat ze po 5000 odejde turbo?
  10. Pawouku ty bys KIU vzal? segry tchan mel takovy to suv. Jako nejel sem v tom ani jednou ale zdálo se mi že interiér a plechy nejsou moc kvalitně udělany.... ale to je možná tím že sem masírovanej vw politikou. Jinak 7 let zaruka urcite dobry marketingovy tah
  11. a díly určitě dražší budou ne? nevím o teto značce mi nebylo moc prezentovano. Ibiza se mi zamlouvala ale ted bude ten facelift a z toho nejsem moc odvázaný. Mamka škodu nechce. To cross by nebylo za ty prachy špatné ovšem kdyby mělo 4x4 takle je to předražená plechovka
  12. prave ty plasty okolo ji vzali....hyundai? ne. to pro ni nechci design nic moc.
×
×
  • Vytvořit nový...