Přejít na obsah

danac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení danac

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nemáte prosím někdo zkušenosti s klimou suoerb II combi TDI 125 kw . I po doplnění chladiva začíná pozdě chladit a chlazení je málo účinné. V neznačkovém servisu mi bylo řečeno že to může být kompresor a s výměnou kompresoru musí vyměnit dehydrátor i chladič cca 15000 plus. Auto od roku 2010. Díky
  2. Pokial si ten problém ešte nevyriešíl tak mi napíš na email dbeniak@cmail.cz. Tieklo mi to vpredu i vzadu.
  3. Zatékání střešním oknem jsem vyřešil, ale teď pro změnu teče do auta při zapnutém ostřikovači zadního okna. Teče to spolujezdci na nohy. Měl jsem rozebraný kastlík,odtud není přístup, ale vypadá to že to teče někde uprostřed pod čelním sklem a palubní deskou, určitě bude vypadlá hadička. Nechce se mi věřit že se kvůli tomu musí rozebrat celá palubní deska. Nemáte někdo s tím zkušenost prosím?
  4. Díky za radu, ale zkoušel jsem to a nevím jakou sílu si můžu dovolit abych to neutrhl. Myslel jsem že je to jen záslepka jako u sluneční clony.
  5. Mám podobný problém se zatékáním přes panoramatickou střechu. Povedlo se mi odchlípnout tapecírunk u madla spolujezdce a je tam zdeformovaná hadička přepadu, dostal jsem se tam jenom pohmatem. Zřejmě k tomu dochází při montáži střešního tapecírunku. Bohužel nepřišel jsem na to jak sundat krytky šroubů u madla spolujezdce abych mohl ten tapecírunk odchlípnout a hadičku srovnat anebo vyměnit. Pokud někdo umí poradit budu vděčný.
×
×
  • Vytvořit nový...