Přejít na obsah

choceňák

Uživatel
  • Počet příspěvků

    177
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení choceňák

Nováček

Nováček (1/14)

30

Popularita

  1. Tak jak to tu pročítám, tak je to smutné a ostuda, že to škodovka nedokáže, to škubání u toho motoru 1.5 tsi odstranit, za tu dobu, co ty motory vyrábí. Nemluvě o tom, jaké jsou ceny. Pokud se mnou někdo nesouhlasí, tak se omlouvám. Jinak všem zde na foru pěkné svátky a pevné zdraví po celý rok 2020.
  2. Podle mne to je model s řetězovými rozvody, ale to není třeba se toho obávat. Mám jej už 8.roků, najeto 63 000 km, a musím to zaklepat na dřevo, a zatím bez jediného problému. Jak v servisu při každoroční prohlídce a výměně oleje v motoru, tak na STK mi říkají jak to dělám, že ten yetík je stále jak nový.
  3. Reklamovat, vrátit hned zítra pokud možno. Jsou to podvodníci. O té závadě museli vědět.
  4. choceňák

    Yeti

    Zdravím a mám dotaz, máš od prvopočátku namontované zástěrky ???
  5. Nevím , ale já mám najeto bez 100 km 50 tis. a jsou téměř jak nové.
  6. choceňák

    Škoda KAROQ

    Ta cena pro normálního člověka je ale nehoráznost.
  7. choceňák

    Škoda KAROQ

    Ti, co ty zástěrky nedoporučují, nato přijdou také, ale až časem.
  8. choceňák

    Škoda KAROQ

    Nenechat si namontovat zástěrky na nové auto, je jedna z prvních chyb, co můžeš udělat. Časem na to ale člověk přijde sám, co je pro nvé auto užitečnější.
  9. Ahoj, já tam koupil plastovou krabici s odnímatelným víkem, co se používají na potraviny do mražáku a jsem spokojený. Dělají se různé druhy a velikosti. Jak se říká, pasuje tam jak p...l na hrnek.
  10. choceňák

    Zamek 5.dveri

    Hvězdicový klíč, co tam pasuje, by mněl mít na sobě označení CR-VT 40. Po povolení těch dvou šroubů, bych ten díl s točícím válečkem posunul asi napoprvé o 1 mm ve směru ven k nárazníku a pak znovu dotáhl. No prostě si s tím pohrát, dokud to nebude podle svých představ ok. A pokud se nepodaří ten váleček rozpohybovat, tak celý ten díl koupit nový. Jiné řešení už nevidím. Ještě bych o radu požádal zde na foru PAWOUKA. Zdravím a přeji brzké vyřešení této záležitosti, ke své spokojenosti.
  11. choceňák

    Zamek 5.dveri

    kuriss - Věřím, že ten váleček se nechá rozhýbat třeba sika-kleštěmi (zatuhlá vazelína z výroby?). Ale hlavní důvod, jak odstranit to "třískání" zadními výklopnými dvřmi jsem už psal v pondělí. Pokud to nezvládneš sám, tak za odborníkem. (V servisu ale za korunky.) Není to nic složitého. Klíč ( sada, tuším po 8 kusech) se nechá sehnat v železářství, ať už to je imbus nebo hvězdice.
  12. choceňák

    Zamek 5.dveri

    Páni kluci, je to jednoduché. Uprostřed na spodní hraně části kufru, jsou dva seřizovací šrouby (pod gumovou krytkou) na 6 imbus. Je třeba být trpělivý a vyhrát si s tím. Zavírám zadní dveře s výšky 5 - 1O cm pouhým puštěním. Nesnáším, když se "bouchá" kterýmikoliv dveřmi, to mě může čert vzít !!!
  13. choceňák

    Zástěrky

    Samozřejmě, že je užitečné zástěrky si nechat namontovat. Při troše odvahy a šikovnosti to člověk zvládne i svépomocí.
  14. Zdravím synek.morava, máš-li ke svému miláčkovi cit a provozu na cestách rozum, tak se to nechá. Věřím, že na jaře a v létě půjdeš o desetinku či dvě ještě dolů.
  15. Samozřejmě , že je nutné povolit šroub, tuším M 8 a kousek plechového držáku a pak jde bez problému volně ven.
×
×
  • Vytvořit nový...