Přejít na obsah

overboost

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení overboost

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. je to kamošova kraska,teda byla.Jinak podle polišu jenom v Pardubicich zmiznou 3 až 4 octavky měsičně.
  2. Dnes v noci na 6.6.2012 byla v Polabina 1 Pardubice ukradena stříbrna škoda Octavia 1.9 Tdi s Rs vzhledem (křídlo,narazník ,17"kola,zelené třmeny brzd) ... SPZ - 4E34063 .... Poznávací znamení: v předním nárazníku chybí ozdobná lišta, před mřížkou na pravé straně ... Za info vedoucí k nalezení auta vysoká odměna ... (kontaktujte mě na tel:774 624 918 nebo policii )
  3. Jojo,ono to je cely vice barevny.Všechny blatniky jsou opravovany,ale stejně se budou měnit.
  4. Tak pul dne leštěni a lak je jako novej :-D
  5. Tak sme si udělali s manželkou radost a přivezli si škodověnku, je to rok 1974,prvni majitel a 90tis.najeto.Je na ni dost prace,ale už se na to moc těšime.
  6. tak to je ok,dik za odpověd,už sem chtěl kupovat ty levnějši.
  7. jakej je rozdil když koupim tyto trubice ale bez invertoru?protože s invertorem to stojo 126 a bez 69 peněz.
  8. ted sem našel tudle firmu,maj docela pěkny ceny,docela by mě zajimala kvalita http://www.toptuner.cz/cz/
  9. Ve čtvrtek jsem ho obědnal a v patek rano sem ho měl doma http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/elektrosoucasti/motorky/3647-motorek-nastavovaci-5-dveri-octavia-1-1997-2010-tour.html
  10. Jo to mě ted děla taky,u mě je to motorkem,vždycky se dostane při odemčeni do krajni polohy a tam se zasekne a už se ani nehne.Měl sem odemčenej kufr asi tejden než sem to zjistil.Dělal mě to i při zamčeni.Motorek sem rozdělal,trochu snim ručně pohnul a šlape to dal.
  11. Možna nějakej čalounik že by si stim poradil,ale aby to nebylo dražši než koupit palubku v cajku.Někde se skus poradit s nějakym tim čaldou,třeba by to udělal za lacinku.
  12. Tak je to jasny,neni to chyba.Sakriš ja bych to strašně chtěl.No nic začnu šetřit na jiny budiky.
  13. Děkuji děkuji,ale stejně to bude na jiny budiky,nevim jestli to bude fungovat i na octavku,navic se mě v tom nechce hrabat stim Vagem,ještě bych něco rozkorejnil a byl ve perdelce.
  14. Zdravičko,at patram jak patram,nemužu to najit.Jedna se mě o to že mě na Octavce 1.9TDI 66kw r.v.2000 neukazuje dojezd na palivo,no a ja nevim jestli je to nějaky pochajlany,nebo to tam prostě neni.No a jestli to tam neni tak jestli to tam jde nějak dodat,nebo se musej měnit budiky ktery to uměj.Omlouvam se předem jestli se tu někde řešilo,ale fakt sem to nenašel.
  15. Zdravičko,je tu někdo s Pardubic kdo by to opravil?moc dik
×
×
  • Vytvořit nový...