Přejít na obsah

gegner

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem gegner

  1. V příslušenství Škoda nabízí tento propojovací konektor, nevím zda druhá část je v konektoru zaslepena nebo vevnitř propojena.
  2. Jak jste prosím viřešili ten problém s propojením anteny do radia Amundsen Je ten fakra konektor u dílu 1Z0051551 mezi sebou propojen nebo je tam pouze pro lepší uchycení antény ???
  3. Co je lepší řešení, další anténa nebo výhybka ???? Četl jsem téma o Boleru a tento problém jsem tam nenašel. Ještě jeden dotaz: Amundsen se cca po 1 h sám zapne a zase vypne (trochu zarachtá na 1 s) - je to v pořádku?
  4. Dobrý den Jsem novým majitelem Škoda Yeti 14 TSI ve výbavě Active Auto je koupené bez rádia pouze s přípravou. Dle tvrzení prodejce Škoda pouze stačí navigaci amundsen nasadit a využívat což není asi pravda. Rádio má často špatný příjem stanic což je zapřičiněno zřejmě absencí dvou vývodové antény ve výbavě Active a zapojením poze do jednoho anténního konektoru radia. Autosalon navrhuje výměnu celé původní antény za novou dvouvývodovou v ceně 3800Kč. Na stránkách Škoda je zmíněn izo 051551 o kterém prodejce nic neví. Jsem zoufalí a nevím jak teto problém řešit.Prosím poraďte popř. zajedu někam nebo k někomu kdo tento problém vyřeší.
×
×
  • Vytvořit nový...