Přejít na obsah

baraba13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    82
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli baraba13

  • Narozeniny 31.1.1968

Návštěvy profilu

848 zobrazení profilu

Oznámení baraba13

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. baraba13

    kontrolka ABS

    Zdar.Já mám ten samý problém -nastartuju a rozsvítí se mi kontrolka ABS a začne blikat červený vykřičník v kroužku.To se děje nepravidelně.Někdy nesvítí a někdy jo.Ještě když to začne blikat tak můžu s autem hned po startu vyjet ale když se mi kontrolky nerozsvítí tak při rozjezdu jakoby se od čerpadla ozve jakoby nasálo vzduch a nebo si odfouklo nevím.Na VAG se nedostanu bo neznám nikoho z okolí Rakovníka.Mám 1.4 Mpi 50Kw r.v 2000 najeto 148 000.
  2. baraba13

    skace a plave

    Souhlasím,tlumiče.Taky jsem to měl ale kakal jsem na to a pak když jsem je sundal a po zimě nandal nestačil jsem se divit skákalo auto jak blázen-na dezénu byli odskákané plošky.Takže jsem musel koupit nové pneu .
  3. Pro Milhausek - není pravdou že nemá výstup na zadní repro,záleží co tam má za origo rádio,já mám ve svojí fabuli 1.4 Mpi r.v 2000 kazetu origo a výstup na zadní jsem neměl ale syn má 1.9 Tdi r.v 2000 a ten má origo rádio i s výsupem na zadní repro,vše originál nic dodělávaného.
  4. Zdar mám doma jednu co se mi tu válí asi 2 roky našel jsem ju na silnici když jsem jel do rachoty Rakovnickou asi nemáš že?
  5. Jaj to je dobre,to si tu musí aj odpadlíci odplivnút,teda nevím na co a proč. Hospodský opilecký tentononc vlákno.Kucííííí a co vás nejvíc načulilo na tých vaších kárách???? Mě to že když jsem ju kúpil tak mi prodávajúci na moju otázku co že to tak hučí odpověděl že zimní gumy a ono to bylo ložisko a nakonec sa k temu přidálo ešče ten senzor na servo kurňa a od té doby nic a to soem ju kupoval v r. 2006 jo ešče musík kúpit ty odporové drátky aby mi ty žarovky nerupali.TAK ESLI JE TOTO OÚILECKÉ TENTONOC TAK MI ZAČALA DOVOLENKA A DNES JE HEZKY A JÁ MÁM V SOBĚ 9 BUDĚJICKÝCH PLNOTUČNÝCH A NIKAM NEJEDU BO ALKOHOL ZA VOLANT NEPATŘÍ. ZDUŘTE ČUS:-))
  6. Zdar.Já měl problém s natlakovanýma hadicema po výměně expanzky. KOupil jsem expanzku zn. TOPRAN ne VIKA tu jsem měl než mi pdlo těsnění pod palicí a světe div se tlakovalo se to ajko svi.a.Šel jsem po tom a... jak je na te expanzce otvor pro přepad, tak ten tam byl pouze naznačen ale díru jsem tam musel udělat sám!!!!!! Teď to je OK.
  7. To jsem zapoměl připsat že já to už mám kupovaný,to origo tam prostě zmizelo.
  8. Zdar.Nemyslíš náhodou naklánění světel a nebo intenzitu podsvícení přístrojové desky?
  9. Je to to červené aspoň já to mám červené.
  10. Zdar.Už to tady někde je ale tvůj problém se lehce vyřeší.Když sundáš ten plastovej kryt tak z druhé strany je nasunuté víčko a to použij na hrdlo oleje.Podívej se a uvidíš.
  11. NIC MĚ NEDOKÁŽE VYTOČIT A ANI SE NECHCI NECHAT VYTÁČET BO SE BOJÍM INFARKTU,TAKŽE V KLIDU JEDU TO CO POTŘEBUJU A JESTLI NĚKDO MÁ POTŘEBU PŘEDJÍŽDĚT,VYTRUBOVAT A SPĚCHAT NEVÍM KAM,TAK AŤ SI JEDE..... HLAVNĚ SLEDOVAT CO SE DĚJE PŘEDE MNOU A ZA MNOU A JE TO V POHO. TAM KDE 50 TAK 50 TAM KDE MAX 130 TAK 130 JEŠTĚ SE MI NESTALO ŽE BYCH MĚL NĚJAKÝ PŘESTUPEK A PLATIL POKUTU. JO NĚCO MĚ ALE DOKÁŽE VYTOČIT TO JO A TO JE STAV NAŠICH SILNIC ZA TY PRACHY CO TO STOJÍ BY TO MĚLO MINIMÁLNĚ VYPADAT JAK V NĚMCÍCH A NEBO U KAŽDÝHO PATNÍKU HOLKA ZDARMA .
  12. baraba13

    Startovanie

    Mno,ja mam taky NGK trojbod a teply motor mi taky hned nechytne.Je to nemoc všech Mpi s tím nic asi nenaděláš .
  13. baraba13

    Startovanie

    Ahoj,tato motorizace má zapalovací lištu namísto kabelů,jestli máš možnost půjčit si od někoho jinou a vyzkoušej jestli to bude zlobit stále. .
  14. Je to reakce na přípěvek (inzerát) ještě než byl Luďou smazán. Asi tak.
  15. Zdar.Nevím jestli jsi si to uvědomil ale toto je sekce FABIA .Horko těžko bude mít majitel Fabči mřížky na Supíka.
×
×
  • Vytvořit nový...