Přejít na obsah

havraneek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení havraneek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. havraneek

    MaxiDOT

    LucasCZE, prosím tak mi pošli link ke stažení těch dvou různých dílčích návodů. Já si to porovnám. Díky.
  2. havraneek

    MaxiDOT

    Ahojte, prosím hledal jsem na netu (možná špatně). Mohli byste mi někdo prosím vypsat seznam věcí co dokáže obyčejný PP v OII a co dokáže maxidot? jaky je mezi nimi rozdil? Díky.
  3. Nikdo nemá zkušenosti s domácím upevněním hagusů?
  4. Ahojte, potreboval bych radu. Shanim hagusy na fabii combi.S tim ze jsem sondoval cenu cca 1500. Neco jsem pocetl o instalaci hagusu a moje otazka zni, je obycejny muz, ktery auto akorat ridi schopnej upevnit hagusy sam? Myslim tim oddelani tapetovani atd. Dival jsem se a pod listami mam zalepene nachystane díry. Nebo je to lepsi sverit do rukou mechaniku?
  5. Ahoj, prosím nevíte kde sehnat originální loketku do fabie? nemusí být úplně nová. díky. kolik tak stojí?
  6. to Jiří VašíčekAhoj, k tomu klepání motoru. Já měl doteď taky takový pocit, že mi na volnoběh jaksi klepe motor. Vylezl jsem z auta a pritlacil jsem kapotu a klepani prestalo. Pak jsem ji otevrel a jsou tam takovy gumovy "dosedaky". Delaji vuli pri zavreni kapoty. Tak je staci malinko odsroubovat a pro me bylo po klepani.
  7. Ahoj, sorry za narušení článku, ale mám stejné problémy jako ty. Taky při studeném startu kolísají otáčky a auto má tendenci zdechat. Taky mám fabii 1,2 HTP 47 kW rv.2006 najeto 123 000, k tomu to mám od 60 000 v LPG. Mám vyměněné svíčky, vyčištěnou klapku a stále to dělá. Vag píše příliš bohatá směs na 1. válci. Bylo mi doporučeno dávat tam více oktanový benzín. Pár nastartování mi přišlo lepších, potom otáčky kolísají, ale motor nemá tendenci zdechnout. Kdyby si přišel na to jak to opravit dej vědět prosím. Díky
  8. Jak poznám, že ta lambda sonda už to má za sebou? Hodí to nějakou chybu ve VAGu? Známý mi doporučil dávát tam lepší benzín. Motor sice nemá tendenci zdechnout, ale po nastartování jsou otáčky stále na 1100 a po chvilce ten motor začne škubat, ale už neklesnou otáčky na 500, ale drží se nad 1000.
  9. Dobrý den, potřebuji poradit s problémem při startech. Mám škodu fabii 1,2 HTP 47 kW r.v.2006 najeto 123 000 km. Plyn instalován při 60 000 km. Poslední dobou když startuji ráno v garáži(studený motor) motor normálně chytne, ale ihned jsou otáčky kolem 1100 ot/min. Po pár vteřinách motor začne škubat otáčky klesnou až na 500, motor se oklepe a zase vyletí otáčky na 1100 tohle udělá ještě dvakrát a pak klesnou otáčky na 900 jako při teplém motoru. Na benzín i na plyn pak není problém na volnoběh drží otáčky.Svítila mi kontrolka výfukových plynů a hlásilo to chybu bohaté smesi na prvním válci. Svíčky jsou měněné a zapalovací cívky taky, škrtící klapka vyčištěna. Nemáte někdo zkušenosti? Díky.
  10. Dobrý den, prosím o radu. Jaké sněhové řetezy mám zakoupit na škodu fabii combi I s pneu R14 165/70? Máte nějaké v poměru cena/výkon? Nechci koupit nějaké šunty z Kauflandu za 300 kč, ale taky ne nějaký za 2500 kč. Cena přibližně 500-900 kč. Potřebuji to k cestě na chatu, kde se silnice v zimě neudržuje. Takže uježděný sníh a led. Díky.
  11. Zdravím, Chci dát do Fabie combi I světla pro denní svícení. Akorát nevím, které by byli optimální(cena/výkon). Nechci to po půl roce reklamovat atd. Poradíte mi prosím? Předem děkuji.
  12. Zdravím, předem doufám, že mě neukamenujete za dotaz a prosbu. Chci dát do Fabie combi I světla pro denní svícení. Akorát nevím, které by byli optimální(cena/výkon) k instalaci do plastu k předním mlhovkám. Poradíte mi prosím? Předem děkuji.
  13. Ok, děkuji. Tyto odpovědi považuji za dostačující, klidně to můžete uzamknout.
  14. Ano, máme tam sekvenc. Startuju na benzín a po určité teplotě mi to automaticky přepne na LPG. Přijde mi to právě divný, protože tak týden zpátky jsem z velké části vyjel benzín co sem měl v nádrži. Tj. rozsvítila se kontrolka a jel sem jeste 20 km. Potom jsem bral novej na Agipu. Bral jsem tak aby mi ještě nějakou chvíli nesvítila rezerva. Takže doporučuješ mít větší množství benzínu? Samozřejmě ho po nějaké době vyjet aby nedegradoval.
×
×
  • Vytvořit nový...