Přejít na obsah

Karl von Bahnhof

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Karl von Bahnhof

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, já jsem s touto chybou byl u mechanika, který sledoval údaje z čidel a prý to dávalo blbosti. Takže budou asi vadná čidla nebo řídící jednotka. Nechal jsem to být a naučil se s tím žít :-D
  2. Díky za odpovědi mistře A co by vyšlo levnějc, kdybych si to nechal u někoho udělat? (tedy i s cenou práce)
  3. Vyměnit celej zámek (s centrálem) bude asi dost drahý co? Záslepka na dveřích u řidiče se mi taky moc nelíbí. Musel bych to pořád obíhat - není to na dálku. Není nějaký jiný řešení - příp. je to opravdu tak důležitý, že to stojí za ty prachy (zámek)?
  4. Zdravím, upadla mi ta záslepka dírky na klíč v zámku. Taková ta na pružince co uzavře otvor zámku po vyndání klíče. Teď je díra do zámku volná a otevřená. Bojím se, aby mi tam v zimě nenatekla voda a nezamrzlo to. Případně aby to ve vnitř nedělalo neplechu. Co si myslíte? Je potřeba to řešit? Případně jak?
  5. Zdravím. Také mám tento problém. Asi to nechám na spravení mechanikovi, ale radší bych si koupil motorek sám, případně mu řekl, který má koupit. Můžete mi prosím poradit, který motor z toho odkazu http://www.cc-autodily.cz/search/default/5?brand=SKODA&keyword=V68 paří do Fabie 2003 47kw s klimatizaci? Nevím, který je starý a který nový. Děkuji.
  6. Možná by chtělo dodat, že fabia je 12V 2003. Tady je návod ze servisního manuálu a sundavají tam ještě komfortní řídící jednotku. Tu sem nesundaval, ani se po ní nekoukal. Na straně 3 (nebo 87 v kompletním dílenském manuálu) jsou znázorněny na obrázku pod číslem 6 západky. Jsou tam 2. K té horní jsem se ale nějak moh dostat, asi sem koukal nějak špatně. Neleze se tam třeba horem?
  7. Zdravím, topení topilo na plný výkon nebo vůbec. Poslouchal sem motorek a je jasně slyšet, že na studeno se klapka úplně zavře a na jakoukoliv polohu za první čtvrtkou se klapka úplně otevře (pokud to píšu blbě tak si prohoďte slova otevře / zavře - nevím jak to přesně funguje). Myslíte, že bude stačit opět prostříkat ty trimry kontaktolem? Hlavní otázka: Jaký je postup toho zjednodušeného vyndavání motorku? Sundal jsem boční kryty palubky (u obou dveří), sundal sem pravou část palubky s kaslikem, levou část palubky pod volantem následně sem mohl sundat celou tu středovou část jak je rádio a ovladače topení. Pod tím to ještě chtělo sundat ten pruh plastu kterej jakoby napojuje část se šaltpákou a ručkou k části s ovladači teploty a rádiem (středový panel). Z plastů už mi zbyl jen celá ta vrchní část. Poslední věc, kterou jsem sundal byl plastový výfuk vzduchu na nohy řidiče. Tím sem si obnažil to železo za kterým by měl být motorek. Pokud je to co sem viděl ten motorek (přímo ze spoda za tím železem je modrý konektor a na tom dílu jsou chyceny kabílky) jak ho sundat? Když koukám od pedálů tak na spodní straně dílu s motorkem je vycvaknutelný úchyt a na druhé straně hřídelka přes kterou se to asi vyklání. Jenže za boha sem nemoh najít ten druhej (horní) úchyt. Sundal sem toho málo nebo kde se schovává? Sranda je, že sem pospíchal, tak sem to zase celý zadělal a topení je pořád naprd .
  8. Zdravím, asi to zní docela blbě, ale nemůžeme přijít na to, jak sundat ten plastovej kryt motoru. U fabie 1.2 12V to nijak nedrží a je to nastrčený jen na (asi 4) "silikonovejch výstupkách". U 40kW fabky, s tím ale lomcujeme ze strany na stranu, nahorou dolu, koukali sme všude možně po šroubech apod. a za boha se tam nemůžem dostat. Ani pod znakem sme žádný šroubky neviděli (ten znak se podařilo jednomu kolemjdoucímu chytrákovy ulomit). Poradíte prosím jak na to?
  9. Jaký je rozdíl mezi demontáží motorku ventilátoru, která je schovaná za kaslíkem u spolujezdce (to je na par sroubu). Musí se fakt rozdělávat celá palubka?
  10. Mám fabii 1.2 47kW - větrák na první rychlost divně hučí (rezonuje, jako ložiska - řeší to tu každý) a na další rychlosti mi přijde dost hlučný (normální hučení vzduchu - ale nahlas). Pročetl jsem si tady tu diskuzi, ale jak teda na opravu? Koupit nový ventilátor (jaký typ) vyčistit motorek, ložiska, ... ? Vyčistit vzduchové rozvody? Nějaké filtry? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...