Přejít na obsah

Japa01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Japa01

  1. u Fabií I se taky musí sundat celé levé i pravé rameno , takže rameno musí z čepu dolů, vyšroubovat šroub předního silentbloku ,vyndat rameno vylisovat zadní silentblok , nalisovat nový, to se dělá na autě, popřípadě vyměnit přední silentblok, dát novej šroub. Geometrie se musí dělat, ale ta stojí 600,- kč. kolik stojí zadní silentblok přední nápravy , tak to je tady: http://www.skoda-dil...e-zesileny.html. Při práci doma s náčiním otázka 1200,- Kč i s geometrií, ale jde o zručnost a zázemí. :kol-27: Roomster má podvozek Fábie I. Do fabií I dával zadní silentbloky, které odcházely rychle, le já je měnil ve 175 tis. , nyní by už měli dávat ty zesílený viz. Link., který vydrží více.

    Jestli ti tam dali ty původní nezesílený, tak tě to čeká zase, ale co koukám, tak asi originály byly nezesílený, výrobce je neponaučitelný.

    Zdravím, chtěl bych požádat  o radu, jak vylisovat a nalisovat zadní silentblok ramene když to jde udělat na autě, popřípadě, jak vypadá přípravek vylisování a nalisování? Děkuji.

×
×
  • Vytvořit nový...