Přejít na obsah

aleskonik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení aleskonik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. aleskonik

    štatistika km

    Kotouče i třmeny jsou skoro nový, vzadu při 285 tis. km nový bubny (starý měly ovalitu), pakny i prasátka. Prasátka obě měněny ještě následně, trošku tekly). Takže tady cesta bohužel nevede.
  2. no, dneska jsem řešil v autorizovaném servisu asi stejnou věc. Při poklidném brzdění je vše jako O.K., ale když sešlápnu brzdový pedál a tlačím delší dobu, tak pedál padá pozvolna dolů. Padat přestane až někde v půli zdvihu nebo možná i pod půlkou. Nikde ale nic neteče, kapalina se neztrácí. Vyjádření technika: buďto je K.O. hl. brzdový válec a nebo v ABS netěsní nějaký prvek, propouští to a zastaví se to až narazím na druhý brzdový okruh. Řešení: výměna ABS = cca 20.000,- Kč v autorizovaném servisu. Mám najeto 307 tis km. Tak se po tom taky pídím jaké s tím má kdo zkušenosti.
  3. aleskonik

    štatistika km

    tak se taky přidám: 100% 307.000 km, v podstatě 1 majitel TDI 66kW, 10/2003 spotřeba oleje ? NIKDY jsem nedolil ani kapku ! pochopitelně plná syntetika po 15 tis. km Původní: turbo, vstřiky, spojka a dokonce i baterka ! Auto jezdí stále do stejného servisu (jen jednou mi odešel alternátor na cestě, tak byl repas jinde). Zahřáté auto nešetřím. Nejsem spotřebista. Jezdím s dlouhodobým průměrem 6,2. Umím i pod 4, ale to mne moc nebaví. Studený motor snad nikdy nešel přes 2000 ot. Věřím, že tyto motory zvládnou milion. Spojka je už teda na výměnu. Momentálně mne trápí brzdy - při sešlápnutí brzdy se drobně propadá a až něde v půli zdvihu se zastaví. Nikde nic neteče. V servisu mi tvrdí, že propouští těsnění v ABS (pedál přestane padat až narazí na druhý okruh) a že je řešitelné výměnou ABS = cca 20.000,- Kč Na normální ježdění to zásadně nevadí, dělalo to pozvolna, tak mi to ani nepřišlo. Není to opravitelné jinak než výměnou ABS?
×
×
  • Vytvořit nový...