Přejít na obsah

Octavoušek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    432466449

Návštěvy profilu

1 436 zobrazení profilu

Oznámení Octavoušek

  1. Můj postup byl následující. Nastartoval jsem,ovladač jsem přrpnul do polohy R,zařadil zpátečku,sklopil zrcátko do požadované polohy,zařadil na P,vypnul motor. Možná mám nějaký špatný postup. Po nastartování by se mělo zrcátko vrátit do normální polohy a po zařazení na R sklopit, ale nefunguje to.
  2. Chtěl jsem se zeptat, nechal jsem si dokódovat sklopení zrcátka spolujezdce při couvání, ale nefunguje mi to. Nemám elektrické sedačky, tak nevím, jestli je tato funkce podporovaná jen ve spojení s el. sedačkou, nebo se to dá nastavit i bez ní. Prosím o radu, jak se to dá popř. obejít. Moc děkuji za odpovědi. Karoq MR 2022, style
  3. V origo dílech Škoda mají tuto sadu na ambientní podsvícení nohou právě i s kabeláží,led žárovkou,tak mě právě napadlo,jestli stačí vyměnit pouze tu bíle svítící ledku za barevnou, nebo se to dá udělat pomocí sw
  4. Mám u Karoqa bílé podsvícení nohou a chtěl bych to předělat na ambientní, stačí vyměnit jen tu led žárovku, nebo musím koupit i s kabeláží a přehrát sw?
  5. Návod na obsluhu nemůžu najít ,tak moc díky.
  6. Mám velkou prosbu,vyhořela mi pojistka u radia,vím že je v pojistkové skříni u motoru,ale nemůžu jí najít,má někdo schéma pojistek u motoru.Moc děkuji za pomoc
  7. Auto se normálně zamkne i odemkne a bliká ta červená LEDka ve dveřích řidiče
  8. Ne,nic jsem nekódoval,jen jsem rozebíral pravé zadní dveře.
  9. Z ničeho nic mi při zamykání a odemykání auta klíčkem i DO nebliknou blinkry - při zamykání mají bliknout 2x a odemykání 1x.Nevíte někdo,čím by to mohlo být,stalo se to už někomu?
  10. Tak mně rádio hrálo přesně týden,pak se zase úplně vyplo,tak jsem vytáhnul pojistku a nechal ji asi půl hodiny vytaženou,pak jsem ji nasadil zpátky a rádio zase hraje!!Takže až někomu přestane hrát,tak né do servisu za 4 kila ,ale vytáhnout pojistku a nechat jí asi půl hodiny venku ,když se hned nasadí,tak se rádio nezresetuje,je tam asi nějaký kondík,který drží nějakou dobu proud.
  11. To mě napadlo jako první,vyndal jsem pojistku a zase jí dal zpátky,ještě než jsem jel do servisu,ale nepomohlo to
  12. Najednou mi přestalo hrát rádio Stram,úplně se vyplo a nešlo zapnout.Jel jsem do servisu,tam ho zresetovali a zase chodí.Neví někdo jak si zresetovat Stream svépomocí,nechce se mi příště platit 4 kila.
  13. Jednak by to vyslo stejně asi na pěkný lupení a ještě bych se musel babrat s tím panelem, a ještě by to hrálo všema barvama.Stejně to nechápu,proč to nemaj jako náhradní díl,když je to tlačítko a jde snadno ven.Na vrakáči mi to asi taky nesundaj,protože jestli bude Climatronik funkční,tak by to už pak bez toho půltlačítka nikdo nekoupil. Chtělo by zjistit,kde ty panely vyrábí,ale jak???kdo má nějaký známý ve Škodovce???
  14. Uz jsem tam byl,v servisu VW a Škoda,řekli mi,že se to dělá jenom komplet s předním panelem Climatronicu,samotný půltlačítko se neprodává!!!!!!Jedině zajít na VW vrakáč!!!Nevíte někdo kde to půltlačítko sehnat???Díky
×
×
  • Vytvořit nový...