Přejít na obsah

Žuňa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Žuňa

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

-1

Popularita

  1. Měl jsem podobný problém na O1 2004 1,9tdi koncem října mi při brždění pedál propadl skoro až na podlahu a od té doby při brždění pedál padal hodně dolů. Včera jsem vyměnil posilovač i hlavní brzdovej válec, třikrát jsem odvzdušnil. Při jízdě dvakrát to brzdilo krásně pedál bral nahoře, po třetí jsemšlápnul zprudka reagovalo i ABS a pedál spadl dolů skoro až na podlahu. Teď pedál bere jako před výměnou hodně dole a hlavně při sešlápnutí brzdy se propadá až na podlahu. Čím to může být?
  2. El. okno u zadních levých dveří vůbec nereaguje od řidiče ani v zadních dveřích. Po vyndání stahovačky jsem zkusil motůrek napojit na přímo a ten je funkční. Nemá s tímto problémem někdo zkušenost. Díky za rady.
  3. Čau všichni. Mám O1 1,9TDI 81kw chip na 104kw kombi 04. Chtěl bych jí celou zvednout min o 5cm. Může někdo poradit jestli to nějak půjde a jak?
  4. Chtěl bych moji O1 1,9TDI 81kw chip na 104kw 04 v kombíku zvednout o 5cm min. Může dát někdo radu?
  5. Zdar, nikdo mi neporadil, ale už jsem na to přišel sám.
  6. Mám Octávie combi 1.9 TDI 81kw chipovanou na 104kw rok výroby 2004, a píse mi to závadu, emise- jet do dílny. Dříve to udělallo 1x za měsíc a nyní po 5km. Když to připojím na vag tak mi to píše závady : 1)19586 systém zpětného vedení výfuk. plynu- mez regulace překročena. Sporadická 2) 17965 regulace plnícího tlaku- mez regulace překročena. Turbo sem čistil, bylo čisté a EGRventil jsem také čistil. Může mi někdo poradit co to může dělat?? Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...