Přejít na obsah

micca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • AIM
    tm.cik@seznam.cz
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení micca

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám podobný problém.Pořídil jsem si autorádio RHAPSODY. V mé OI 2002 mám iso konektor a tak jsem si musel pořídit přechodku z isa na most a ještě fakra přechodku na anténu.Kromě repro na isu (hnědý konektor)mám v černém konektoru červenobílý drát zdroj při zapnutém klíčku,oranžovožlutý stálý proud a hnědý kostra.Dále pak tenký modrošedý a modrobílý(nevím k čemu jsou).Ono se tady dočítám něco o zapojení canu,ale jak poznám který drátek to je jestli je tam vůbec nějaký zapojen.Byl jsem dokonce v autorizované prodejně blaukpuntu kde mají i servis a vůbec mi nepomohli.Nikdo tomu pořádně nerozumí.Každý má plnou hubu keců,ale jak mu vysvětlím o co jde tak kouká jak blb.Dokonce ve škodovce když jsem se zmínil o can zapojení,tak mi řekl elektronik,že OI can nemá. Byl jsem snad už všude možně,ale nikde jsem nepochodil.
  2. Tak něco podobného se mi stalo včera.Jedu z nákupů,najedu něco kolem 70ti km.a celou cestu se snažím jet předpisově.Doma jsem složil nákup a že hodím auto do garáže,kterou mám asi 150m od bytu.Po sto metrech za zatáčkou je křižovatka a dvacet metrů za ní stáli "pomáhat a chránit" a jak mě ten policajt uviděl mával plácačkou jak na prvního máje.Nestačil jsem ani odbočit,tak jsem u nich zastavil.Po důkladé kontrole mě dosllova vynadal jakto že jezdím nepřipoutaný.Myslel jsem,že mě polejou.To snad nemůže být pravda.Marné bylo vysvětlování tam bydlím tu garážuji.Pomohli mi odlehčit peněženku o tisícovku a dva body dolů.To byl pech.No pro příště si musím dát majzla.
  3. Stejný problém na 2.0 l. Vyřešil to litr tech.lihu do nádrže.
  4. Možná by to chtělo nějakého koumáka který nadstaví pokud to vůbec lze větší hranice hodnot na řídící jednotce.Tady se prokázalo na fóru,že kdo jezdí na LPG tak problémy s kontrolkou nemá.Tudíš usuzuji,že závada je skutečně v emisích.Doporučuji,ale předem skontrolovat veškeré hadičky a vše okolo sání.
  5. Tak pánové.Ta slavná kontrolka co svítí snad u všech 2litránkú včetně mého miláška.Tak jsem se na ní ptal jednoho fachmana co dělá jen octy.Cituji jeho odpověď :Motor 2.0 i byl náhražkou za 1.8 20v. a to až v 99 roce 2.0I je sice starší,ale za to spolehlivější a má menší spotřebu. Musel však splnit normu euro3 a tam je zakopaný pes.Ten motor to zvládl tak na hranici a když má už něco najeto tak háže chyby. Wag pak píše sporadické závady typu:(bohatá směs občas chudá směs občas),přitom motor jede bez problému. Tak to je asi tak vše.
  6. micca

    Koupě Octavie I

    Při dnešních cenách nafty se už vyplatí raději benzín,pokud nenajedeš 50kkm ročně.Nejvýhodnější variantou ač se to bude zdát neuvěřitelné je2,0i 85kw.U tohoto motoru je spotřeba srovnatelná jako u 1,6ky.Má dobrý zátah odspodu i dobrou životnost a samozřejmě není to traktor. Pozor však na motory vyrobené před rokem 01!!.Tam je velká spotřeba oleje.Ikdyž u dvoulitru je zák.pojištění stejné jako u tdi a spotřeba větší,pořizovací cena je o několik desítek tisíc menší.To už je dostatečný důvod proč raději benzín.Navíc není tak náročná na údržbu.K hlavním přednostem však patří výbava,která daleko přesahuje standart.Super kombinace je pak přidáním LPG.To už je,ale jíná písnička.
  7. micca

    které pneu?

    Zdarec.Tak jsem dneska doufám udělal dobrý kauf.Koupil jsem přes inzerát v blízkosti bydliště komplet sadu i s disky na O1.Obuté na UG7.Tak jsem zvědavý jak to v zimě na sněhu pojede.Mimiochodem ten chlápek přijel v BMW nějaký podnikatel.Gumy si koupil na zimu už v léťe.Nakonec octávku prodal a pořídil si bavora.Chtěl za ně 6kk.
  8. Vyber si 2002 a výše.Je tam už jednotka třetí generace.
  9. Ta bestia mi taky pořád svítí a wag píše jen sporadické chyby-1 řada válců bohatá směs,2 řada válcu chudá směs.Už si toho nevšímám.Jízdní vlastnosti se nezmění.
  10. micca

    Climatronic

    V létě AUTO v zimě ECON
  11. Má skutečně 85 kw.Nicméně zabírá dobře od spodku a když ho nehoníš má i na svůj obsah dobrou spotřebu.I když je to stará koncepce nahradil právě ten 1.8 20v. Kombinace 2.0l a LPG. je jedinečná.
  12. Mám stený typ motoru a taky mi to dělalo.Teď jsem si uvědomil,že už to přestalo
  13. micca

    Shéma do mobilu

    Tak nějak jsem si to představoval.Tkže si musím stáhnout nějaký program na výrobu vlastních schémat pak pár foto a budu mít svého miláška přímo v mobilu.Mno jěště tak umět s tím dělat Jestli jsi si to tak nějak představoval,tak jsi to tak měl napsat.Už jsi mohl vyrábět. Tady máš prográmek na Erika. http://www.stahuj.cz/komunikace/mobilni_te...themes-creator/ Super díky.Už jsem udělal pár schématek.Ještě to doladím a jsem spokojen.
  14. micca

    Shéma do mobilu

    Tak nějak jsem si to představoval.Tkže si musím stáhnout nějaký program na výrobu vlastních schémat pak pár foto a budu mít svého miláška přímo v mobilu.Mno jěště tak umět s tím dělat
×
×
  • Vytvořit nový...