Přejít na obsah

MaVac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli MaVac

  • Narozeniny 6.7.1980

Kontaktní metody

  • ICQ
    61103032

Návštěvy profilu

1 094 zobrazení profilu

Oznámení MaVac

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Ahoj, skládám si nového Spacebacka (Ambition Fresh) a chtěl jsem se zeptat na dvě věci. 1) Máte někdo tu zdvojenou podlahu v kufru? Kolik je v ní místa? Tak 15cm výšky? Zaujalo mne, že po sklopení sedadel je z toho rovina...nějaké zkušenosti? 2) Je možný tu mezipodlahu kombinovat s gumovým kobercem? 3) Na infolince ani u několika dealerů mi nebyli schopní odpovědět, jestli jsou "v základu" háčky na tašky v kufru (vpravo jeden, vlevo taky jeden) nebo je to součást toho jejich "síťového programu", který až tak nepotřebuji, důležité pro mne jsou ty háčky (jsmě na ně zvyklí z Fabie)
  2. Ahoj! Nějaký šikula mi ukradl mlhovky s denním svícením na Fabii II (05/2010). Vyndal žárovky mlhovek a nechal mi je viset na kabelu, ovšem zbytek (dva dráty) urval. Oplakal jsem to :-) a koupil jsem nové originál mlhovky a nechal jsem je namontovat. Ovšem pánům servismanům se nepodařilo ani po několika pokusech oživit denní svícení. Napadá někoho po čem začít pátrat? A navíc mne napadá, nemělo by náhodou být na MaxiDOTu signalizováno, že mi někdo ukradl (respektive nesvítí) denní svícení? Symptomy: Mlhovky v pořádku fungují, tlačítko zapínání denního svícení pod volantem je zapnuté (zkoušeny obě polohy :-)), na diagnostice prý vůbec není vidět "jednotka denního svícení", při měření není ani na jednom drátu žádné napětí. Předpokládám, že když mi to ten chytrák urval, tak mohl přetrhnout/natrhnout kabel ve svazku a bude potřeba to asi zkusit hledat dál. Jo a jak je to tedy se signalizací poruchy žárovek? Ukazuje to každá výbava, nebo jen nějaká? Mám Fabku 1.2TSI s MaxiDOTem a výbavu Ambiente (Plus?).
  3. MaVac

    Bohatost směsi

    Ahoj! Snažím se v jednom softwaru (demo od hry Automation) namodelovat motor AEE od VW a jedním z parametrů je bohatost směsi. Chci se zeptat, jestli mi je někdo schopen říct, jaký je poměr směsi u tohoto motoru? Zatím tam mám stechiometrický poměr 14.7:1 ale chtěl bych to mít "podle reality" Respektive ještě jinak, vzhledem k tomu, že má auto katalyzátor s lambda sondou, tak to bohatost směsi mění, že? Má tedy takovýto parametr vůbec smysl uvažovat?
  4. Teď o dovolené mi začalo auto padat do nouzového režimu (EPC + "Závada motoru! Zajeďte do servisu.") a to jsem byl zrovna v Chorvatsku. Navštívil jsem Autokuča Bosnič u Splitu, pánové mi provedli servisní akci 24W6 a moje dojmy jsou následující. Průměrná spotřeba padnula skoro o litr (odježděno cca 2000km) auto jede naprosto normálně, i když při sešlápnutí plynu na podlahu na dvojku už to tolik "netahá", ale to mi fakt nevadí. Takže zatím spokojenost. Jen doplním, že jde o Fabku 1.2TSI 63kW 05/2010, najeto 40.000km
  5. Je to pod zadními sedadly, ne pod sedadlem spolujezdce. A tažný zařízení nemám :-)
  6. Včera jsem sklápěl zadní sedačky včetně sedáku a za spolujezdcem pod sedákem jsem našel pod kusem "tapecírungu" velký hranatý konektor a kabel mizící v podlaze. K čemupak tam je?
  7. Já mám teda 63kW z 04-05/10, podle prodejce jedno z prvních TSI v Praze/ČR, najeto mám přes 17000km a žádnej problém jsem zatím neobjevil. Také nevěřím tomu, že by část dílů na 63kW byla horší a kvůli tomu to je "uškrcený" na 63kW. Naprosto rozumím strategii nabízet dvě varianty TOTOŽNÉHO motoru ve dvou cenách, je to vše o nabídce a poptávce, ne?
  8. No jo, ale to se není čemu divit, když to je podle mne jen externí krabička (kurvítko ) který má mást ŘJ jinejma signálama z motoru, než jsou ty reálné. A protože vlastní řídící software se vstřikovacíma mapama je v ŘJ stejný, tak i původně slabší verze je po tomhle "tuningu" slabší.
  9. A kde jsi to viděl? Já totiž všude našel jen grafy chipu 77kW a i ve Sportmotoru mi přimo řekli, že se tím obě verze (63 i 77kW) srovnají na stejný výkon, neboť jde fyzicky o stejné motory.
  10. Tak co, už to máš hotový? Nedočkavě čekáme na dojmy! :-)
  11. Včera jsme jeli na výlet a protože bylo hezky, tak jsem zapnul klimatizaci. Z čistě subjektivního hlediska to auto jelo fakt podstatně živěji, obzvláště na dvojku, nez bez ní. Takže já bych pomalu začal věřit těm fámám, že to přepíná výkon. :-)
  12. Taky mi to dělá, úplně přesně stejně. Směrem od spolujezdce jako by z palubky na volnoběh něco lehce drnčí a při drobném přidání plynu to utichne :-) holt asi se s tím budu muset smířit.
  13. Takže myslíte, že když si koupím ten Valvoline Synpower olej do svýho TSIčka, tak asi chybu neudělám, že? Kromě toho že ušetřím cca 1000,- Kč oproti tomu, co mi tam nalejou v servisu.
  14. Díky, takže koupím svůj olej a uvidíme, jak se na to budou tvářit.
  15. Mně to taky teď někdy čeká, mám to taky tak 400km do servisu, ale 3200,- mi přijde docela dost za to, že by tam prakticky neměli mít co dělat, ne? Nemůžeš tu vypsat kolik si za ty položky z tý faktury řeknou ať vím, co to stojí?
×
×
  • Vytvořit nový...