Přejít na obsah

Láďa82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Láďa82

  1. Toto mi napsali, přimo výrobce světla Hella. V tomto případě musíme rozlišit zamlžení světlometu, které nutně neznamená, že se jedná o vadný výrobek. Zamlžené krycí sklo se v oblasti výstupu světla vysuší poté, co se svítilna zapne. Tento proces trvá určitou dobu, která závisí na teplotě okolí a relativní vlhkosti. Podle fyzikálních zákonů je tento proces normální a z technického hlediska pro svítilnu neškodný, protože reflektor svítilny je chráněn proti účinkům vlhkosti. Jestliže však je zamlžení tak markantní, že se na skle svítilny tvoří kapky, nebo je dokonce ve svítilně patrná voda, musí se zkontrolovat těsnění svítilny, zda není poškozeno a pokud je to nutné, vyměnit ho nebo reklamovat. Dále doporučuji zkontrolovat všechny krytky na zadní části světlometu, zda jsou správně zaaretované, kudy by mohla vstupovat vlhkost do světlometu. Co se týká odvětrání, tak to je umístěno ve spodní části světlometu.
  2. V čem jsou lháři, zatím jsem tam objednával jen drobnosti. Zajímala by mě tvoje zkušenost, co v tom shopu nešlape. Jestli se vyhnout nakupování drachších a složitějších věcí. Chtěl jsem od nich koupit horní ramena přední nápravy.
  3. Určitě raději EDGE Turbo Diesel 5W-40
  4. Díky za pořádný návod až teď jsem dostal tu sedačku ven. Jinak minule akce nevedly k ničemu, akorát si pořádně zacvičit. A ten bordel docela slušný bonbóny i nějaké prachy jsem tam taky našel.
×
×
  • Vytvořit nový...