Přejít na obsah

karelkovac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení karelkovac

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. díky moc za další radu , až to zase pořádně zahřeju , tak to zkusím , díky.
  2. čidlo teploty to taky nedělá , na diagnostice ukazuje teplotu dobrou.ještě jsme kontrolovali i dávky nafty do jednotlivých válců , taky jenom malá korekce. taky jsme kontrolovali nastavení rozvodů - hodnota ale nebyla konstantní , myslím při běhu , pohybovala se od -0,6 do 0,6 , ale to nevím , jestli je OK , případně jak to odstranit.
  3. o filtru jsem ani nepsal , nebyl tam dlouho ,tak jsem to neřešil , ale nějak mě to donutilo to i dneska zkusit , tak jsem koupil nový za 450 Kč , zase nic a to ten původní nevypadal nejhůř.tlaky ve válcích jsme měřily při opravě vstřiků , vše bylo Ok. Problém tam nebude , auto jede parádně , nikde necuká , nemá řádnou díru výkonu , nic.
  4. Tak jsem pokročil dál , nechal jsem nahrát nový soft , ale zase nic. Pak jsem ještě vyměnil startér a zase nic.Pořád to samé , když se zahřeje , nastartuje ale asi po 2 sec. zakolísají otáčky dolů a zhasne , pak zase chytne , běží a zhasne. Jedině ho musím podržet na startéru 3 sec. on zase po 2 sec. jde dolů , ale startér ho zvedne a pak už běží normálně.Po 10 minutách už startuje normálně.fakt nevím co s tím.
  5. Auto má po výměně rozvodů tak 30 tis. , ty by měly být Ok . čerpadlo v nádrži dává . Najeto mám 280 tis. před cca 20 tis. mi kontrolovali vstřiky a dávali nové kroužky , tam asi závada nebude , to by asi přibýval olej v motoru a ten se ani nehne.
  6. díky za nápad , podívám se na to ....
  7. opravdu děkuji za vyčerpávající odpověd' , ani se nedivím , že mi to nepomohlo , že?
  8. Našel jsem hodně podobných témat , ale na octavii PD , ne TDI a s problémem zhasínání po 2-3 sec. po nastartování teplého motoru , jsem nenašel téma žádné. Startér je OK , baterka stará cca 1,5 roku.Řídící jednotku jsem zatím neřešil.Do zimy jezdilo auto výborně , za jízdy je vše v pořádku.Napadá ještě někoho něco?
  9. Prosím o radu : mám octavii 1,9 PD 96 kw , za studena startuje ihned , když se ale zahřeje , nastartuji , motor běží ale za cca 2+3 sec. zhasne. To udělá při každém dalším startu , nastartovat se dá jedině tak , že podržím startér asi 5 sec. a on pak už běží.Co jsem zkoušel: odpojit čidlo teploty nasávaného vzduchu , funkčnost čerpadla v nádrži , výměna tandemového čerpadla na hlavě , úprava startovací dávky v diagnostice na max. , nic nepomohlo.Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...