Přejít na obsah

MajklMajkl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MajklMajkl

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. softwarem si mylsim ze to nebude, mam jeste easy obdII, digimoto a jeste par programu a nic
  2. Zdravím, nenašel jsem tu nic aktuálního, tak jsem založil toto téma. Koupil jsem si kabel ELM 327 a software SCANMaster ELM a nemohu se spojit s novějšími škodovkami FABIA II, OCTAVIA II, prostě nic. Potřebuju vědět jestli je to kabelem, nebo protokolama. Jinak se spojim s TRANSPORTER T5, FORD C-MAX a úplná paráda. Tak jestli je tu někdo přez diagnostiku, který mně pomůže, budu velice spokojený člověk:).
  3. Auto je vyrobeno v dubnu 2010 a zvuky při startování už to taky nedělá. Bylo mi řečeno že mám jedno z prvních TSI
  4. Zdravím, tak jsem byl s autem v servise, před tím mě požádali o číslo motoru a dva dny na to mně zdělili ať jedu s autem do nejbližšího servisu. Mam najeto 13000 byly mi měněny komplet rozvody. Nechci vyvolávat paniku, před tím i ted šlape motor jako novej, ale nadšen z toho zrovna nejsem. Ještě že je to v záruce.
  5. Dneska mi to neudelalo, turbo to nedela, zvuk jde jakoby od zadni casti rozvodů, kdyby to bylo turbo tak by v servise uz vedeli a delalo by to porad ane jak se ji zlibí.
  6. Včera jsem s tím byl v servisu a o obsluze nic neříkali, spíš si mysleli že je to převodovej řetěz a dva dny zpět mi to dělalo zvuk 5km-ovou cestu, motor byl zahřátej, 5x jsem vypl motor a zase nastartoval a nic. Těď už to řešijou, dokonce po mě chtěly výrobní číslo motoru.
  7. Ahoj, mám ten stejný problém, akorát to předevčírem drnčelo, chrčel a ja neivim co nejakejch 5km(od nastartování), nez jsem dojel domů. Včera jsem byl v servise, všichni naprosto ochotní mi pomoct za kazdou cenu, aniz by se ten zvuk projevil v servise, auto hodili na diagnostiku, nic nezjistili, mám to napsaný v jakýmsi formuláři (popis závady, mimochodem delá to jen pri 1800ot/min). Poslali me zpět domů a že se mám ukázat při příštím drnčení. Mimochodem se taky mezi řádky bavili o řetězech, ale neříkali že to bude přímo tím. No a dneska už mi voali že chtějí výrobní číslo motoru, tak se nechám překvapit co zjistí. Naštěstí hlavní servisák je můj známý a bydli kousek ode mě takže mu to dám poslechnout a uvidíme co si o tom myslí
  8. Při startování motoru 1.2 TS 63kW, většinou za studena se s koncem startování ozve drnčivý, dotáčecí zvuk, který trvá asi vteřinu. Myslíte že je to závažné? V servisu jsem nebyl, najeto mám skoro 10000km, dělá to už asi od 6000km. Zvuk jde od zadní části motoru. Nevíte co by to mohlo být?
×
×
  • Vytvořit nový...