Přejít na obsah

barin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení barin

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. taky se na to chystám tak mi tento návod hodně pomohl .To horní uložení nemusí být nové? . A jaké jsou ty tlumiče lepší ? Asi je víc Druhů .
  2. barin

    Zimní pneumatiky

    Taky se přidám . Mám vyhlídlé zimáky FULDY NEBO NOKIANY? Rozměr 185/60R14 Jaké byste mi doporučily.Dík.
  3. barin

    Palivoměr

    Tak jak jsem kdysi natankoval jen 20l. ( ani nebyla plná ) a hlídal si km .Rafička tedy vylezla nadoraz ale začala se hýbat po 200km. Tak jsem ješte chvíli jezdil . Pak jsem měl jízdu do Brna tak jsem doplnil do plnýho ( vycvaknutí pistole ) a byl jsem překvapen 17l. No a nyní jsem se vrátil z Brna (asi 290km) a ručička ukazuje malinko přes pulku což je asi dobrý. Takže to bylo asi jen tím přeplněním nádrže . Zatím funguje jak má . Je to na dobré cestě.
  4. Já koupil obyč. hammerit a drží už 3rok . šel jsem do červený .
  5. barin

    Palivoměr

    Tak jsem najezdil přes 400km a ručička spadla tak na polovinu. Zkusil jsem doplnit jen 20 jesli zustane a ona rafika mrcha zase vylezla do plnýho . Tak asi skusím hnout stím potenciometrem hnout ,ale nevim jak. To se na zadní sedačce odendá ta gumová krytka s drátama a co potom.
  6. barin

    Palivoměr

    Už se mi to podařilo. Myslíš tento čudl vpravo .To je na odvzdušnění nádrže i na aktivní uhlí???. Mě se už rofinka hnula asi o3mmdolu .Mám najeto 320km. Tak nevim .ještě chvíli počkám a uvidím .
  7. barin

    Palivoměr

    Nějak nevím jak uložit fotku .
  8. barin

    Palivoměr

    Dobrý den. I mě nyní nastal ten samý problém s palivoměrem . Rád taky uvítám nějakou radu Děkuji
  9. barin

    MISS ALU

    přidám moje 14
  10. barin

    MISS ALU

    taky přidám moje 14
  11. ale on není nějak tržený ale prostě bych to viděl že z přední str. je odletován nebo co. Takže by asi stačilo jen bodnout sapem?
  12. Dobrý den .Chci se zeptat na funkci výfukového vlnovce na předním dílu fejfuku ještě jeden problém . Mám ho utržený , od předku je jen nasazený .Prý se nedá zavařit nebo alespon nabodovat. Jedině koupit celý přední díl s vlnovcem. Děkuji za názory .
  13. Prosím chtěl bych se zeptat co je Gateway , ? Díky
  14. Dobrý den . jsem tady nový a chtěl bych poradit čím mám rozleštit lehké škrábanečky. Mám černou fábinu na ktaré je všechno vidět . Předem děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...