Přejít na obsah

SkodaFelicia

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SkodaFelicia

  1. Ten bowden jde z převodovky, že jo? Tam ho mám promazat nebo? a nasazení do přístrojovky myslíš ten vstup bowdenu z motorového prostoru do kabiny, nebo musím rozdělat palubovku? Dík
  2. Mám Felicii Combi rv.97. V servisu mi měnily ložisko na pátém kvaltu a dotáhli matky pětkových kol.dále promazali ten mechanismus řazení pod autem....od té doby mám šíleně volnou řadičku-lze s ní vyklat do všech směrů, tak o 3cm od středové polohy.neví někdo co s tím? Známý se mi na to koukal, ale jeho tip, že to bude v kloubu řazení nebyl správný..tam je vše utaženo jak má být..
  3. Mám Felicii Combi rv. 97 1.6. Za jízdy mně neustále cvaká ručička tachometru.všiml jsem si že mezi 30-40 km/h ručička lehce osciluje nahoru a dolů, pro jiných rychlostech už neosciluje, ale cvaká stále...neví někdo co s tím?
  4. Zdravím mám Felicii Combi a koupil jsem z autokelly plastová nadkolí, ale netuším jak je tam namontovat..ty přední jsou ještě ok.tam je díra na šroub od zástěrky a na tu díru vedle, za kolem přidělat na takový ten plech pod motorem a lem toho podběhu za oka na blatníku..je to tak doufám? Ale co s těmi zadními? v těch nadkolích nejsou žádné díry a netuším kde nebo za co je přidělat..kdo mi prosím pomůže? Díky!
  5. Ne olej nezatuhne, ale až ho vypustíš tak v něm uvidíš kovový hoblinky, jak se tře ozubení, hlavně kvůli tomu měníš, jinak ti to tam pak lítá.olej výměn není drahý.vejde se o tam 2, 4 litru.doporučím ti mogul trans 75W, i v -20ti řadím malíčkem. A litr mě stál 125 kč
  6. Nech rozebrat táhla řazení pod autem, očistit od rzi, rozhýbat a pořádně promazat...a ještě můžeš nechat promazat samotnou kulisu řazení...pak se budeš divit, jak zlehka jde řadit...
  7. Není zač...na ten Castrol jsem slyšel jen a jen chválu! Ale sám zkušenosti nemám..tak dej pak vědět jaký to je.
  8. Zdravím mám otázku jak vyměnit na Felicii předfacelift přední znak a ty lišty u znaku...musím něco sundat, rozdělat nebo? Díky!
  9. Patří tam 75W 75W-80 75W-85 nebo 75W-90. Já osobně používám Mogul Trans 75W, je velmi levný a pro Feldu šitý na míru. Jinak specifikace je API GL-4.
  10. SkodaFelicia

    Prevodovke

    To mi ani neříkej.tak co s tím? Už fakt nevím.přitom ten gyrol je jak voda řídký.
  11. SkodaFelicia

    Prevodovke

    a s tím Gyrolem někdo zkušenosti máte? Jestli je natolik řídký a pomohl by proti tomu řachtání z převodovky, co myslíte?
  12. SkodaFelicia

    Prevodovke

    Pánové chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenost s olejem Paramo Gyrol 75w http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=755 měl by to být originál Škoda olej.Někde psali že je prý taky řídký. Případně by mě zajímalo zda-li nemůže OTHP3 převodovce spíše ublížit-všude ho mají zařazený v sekci hydraulických olejů.
×
×
  • Vytvořit nový...