Přejít na obsah

zandom07

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli zandom07

  • Narozeniny 21.5.1989

Kontaktní metody

  • ICQ
    445036847

Oznámení zandom07

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak se k vám zas obracím s prosbou o radu. Funguje mi nějak divně spojka - má na ní vliv venkovní teplota... Když je zima, tak funguje normálně, ale naopak když je teplo cca 15st, tak má spojka pouze poloviční zdvih - respektive polovina je jakoby propad navolno a polovina pak funguje. Důležité je, že v tomto stavu spojka klouže! A když je zima, vše funguje v pořádku. Špatně se to vysvětluje... Nevíte někdo, co to může být?
  2. OK, zítra se na to podívám :-) Díky za radu
  3. Těsnění pod hlavou jsem nechával měnit o víkendu (šla mi voda do oleje). V oleji již voda ale není, žádná emulze. Jak jsem již říkal, vodu jsem dolil a neubyl ani kousek... Přikláním se k tomu ventilátoru, nebo termostatu
  4. Zdravím všechny, mám takový dotaz. Dnes jsem měl cestu do prahy (mám to tam cca 100km). Po dálnici jsem jel cca 140-160km/h a vše v pořádku. Jen jsem dojel do Prahy, kde byla zácpa a najednou koukám že se během 10 minutového popojíždění zvedla ručička teploty na úplný max a kouří se mi z kapoty. Otevřel jsem kapotu a viděl na vlastní oči, jak během 30sekund zmizel celý obsah expansky. Auto jsem odtlačil na nejbližší možné parkoviště, počkal až vychladne motor, dolil novou vodu a dojel v naprostém pořádku domů. Netušíte, čím to mohlo být???
  5. Podobný problém mi dělalo mé předchozí auto Fiat Punto s obsahem 1,1ccm. Normální spotřeba u něj bývala 6l/100km, a z ničeho nic přesahovala spotřeba i 15l/100km. Bylo to dáno tím, že motor nejel na všechny válce a bylo to špatným tlakem v nějaké hadičce. V servisu hadičku vyměnili a spotřeba byla zase v pohodě. Nejspíš budeš mít obdobný problém.
  6. zandom07

    Zandomova Bílá královna

    Bílá královna
×
×
  • Vytvořit nový...