Přejít na obsah

dědek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    374
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dědek

  1. Pokud stiskneš na prostředním ovladačí tlačítko "MENU" tak na obrazovce je nastavení klimatroniku potom stiskneš vpravo dole nastavení a tam je položka "Automatické přídavné topení" zátržka "zap-vyp" Pokud tam tu položku nemáš,nebude tam ani PTC (do některých zemí to nebylo)
  2. Jen doplním, v menu klimatroniku se PTC nechá zapnout nebo vypnout.
  3. Jsou to přesné příznaky namrzání výparníku,po odstavení bývá pod autem velká kaluž vody,led roztaje a vše funguje. Namrznutí brání průchodu vzduchu přes výparník.
  4. U mého auta to dělalo levé uložení převodovky ale to bylo při zatáčení doleva. V záruce vyměněno a je ticho.
  5. Tak nevím,plus mínus byla baterie správně vložená?
  6. Vím že je to pro větrák na chladiči,myslím že pro běh klimatizace musí běžet ventilátor na chladiči,ale nebudu se přít. Předpokládám že ventilátor čerstvého vzduchu mu funguje i na 1 a 2 stupeň,pouze není splněná některá z podmínek pro sepnutí klima kompresoru.
  7. Mohl by být problém v tom otočném spínači nebo v řídící jednotce pro větrák. https://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/elektrosoucasti/ridici-jednotky/2426-ridici-jednotka-pro-vetrak-fabia-od-r-00-08.html
  8. Pravděpodobně v zadních dveřích žádné reproduktory nemáš.Bývalo to podle stupně výbavy.
  9. dědek

    Volanty

    Ano první foto je volant který mohu koupit,druhá fotka je dcery auto a volant který je poškozený od prstýnku. Díky za radu.
  10. dědek

    Volanty

    Ahoj,nevíte někdo jestli by šel vyměnit volant ve Fabii 2 vyrobená 7.2013 za volant z O3 z roku 2015 dcera ho má poškozený od prstýnku. Mám možnost koupit ten z O3
  11. "Když jsou všechny školky zavřené a musíš si vzít dítě s sebou do práce."
  12. Stalo se mi to také (Oct III) že tlačítko nereagovalo na první stlačení,tak že návštěva servisu,na počkání vyměněno na záruku. Podle technika pokud to začne,tak se to už jen zhoršuje.
  13. jízda po D 1 ... vid-20150120-wa0001.mp4
  14. Tady na kole jezdit nebudeš !!! Asi preferuje auta.mp4
  15. Parkování před TESCEM za 10 let. Parkovani_pred_Tescem.mp4
×
×
  • Vytvořit nový...