Přejít na obsah

M_ike

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    1 491
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Vše zveřejněné uživatelem M_ike

  1. @pavol23 Ve skodovce by meli byt schopni cele auto prehrat poslednim softem a vratit vsechno do puvodni podoby. Optal bych se tam.
  2. M_ike

    Matrix LED

    Nejsem si ted zcela jist, ale mam za to, ze po zasahu u ferdy tam dalnicni rezim mam 🤔
  3. @HitachiSW uprava uz neni mozna, pokud mas parkovaciho asistenta - nebude pak funkcni, a mozna i nejake dalsi veci. JA si toho vsiml diky tomuto. Resil jsem to s ferdou a jedinne reseni je HW modul z aliXpressu, ktery za tebe bude tlacitko sam "mackat" po startu.
  4. M_ike

    Celopolep vozu

    @Zdenek 13 PPF, tedy Xpel. Jen je to drahy jak cert..
  5. Vem LEDky od Osramu, netreba cokoliv kodovat.
  6. M_ike

    Chip 206kw

    Jen pro info: Motorpower už umí naladit i novou 206kW motorovku.. a BSR už to očividně také odemklo 🙂 https://www.bsrczech.cz/tuningove-kity/t/5995/skoda-superb-20-tsi-280hp-2021-2023
  7. Drzim palce. V mem pripade bylo auto vybrane jeste na detailni kontrolu kvality a protahlo se dodani o dalsi mesic..
  8. M_ike

    Škoda Octavia IV

    Ne, tzn. ze pokud chces mit online sluzby (doprava, sosnuti udaju k hudbe, pocasi, ...) tak musis v pripade balicku M to rovnou dokoupit. U L to budes mit predpokladam na 1-3 roky v cene.
  9. Po FL. 7 stupnova prevodovka vs. 6 (znatelne zravejsi). Zvuk je temer stejny (zadny). Vezmi po FL a kup si ladeny vyfuk
  10. Vybojka zvladne 80-100k km nez bys zaregistroval jakykoliv ubytek vykonu. Spis bude po te dobe potreba vycistit cocku, nez vymenit vybojku.
  11. Tovarni nastaveni v aute a v appce odebrat vozidlo.
  12. @gary90 Zmackni home znova, nebo slide prstem na "home tlacitku" (to taky prepina obrazovky). Mne se tohle prepnuti home screenu deje kdyz u Drive mode select dam home - Obrazovka se nevrati, ale na pozadi se prave jen prepne.
  13. Bylo to zavisle bud dle urovne vybavy, nebo dle dalsiho USBcka v loketce. Jinak nevim dle ceho by to mohli davat.
  14. MIB3, MR23 design budiku je novejsi oproti pred FL verzi. Je to hodne, hodne podobne, ale lisi se to. Zejmena v rozliseni a kruzich ohranicujici prostredek ukazatelu. Ferda zkousel na budiky dodat doplnkove rychlosti jako jsem mel predtim, bohuzel to uz budiky neumoznuji. Zmena maximalni rychlosti posune posun o 40km/h z 100km/h na 120km/h, jinak je to beze zmeny (tohle cejchovani je naprosto dementni a vubec ho nepobiram..) (stara verze) (nova verze)
  15. Ano, odebrali. Loketka je uz bez LED. Je tam jen hnusna zaslepka za kterou ani dratek vzadu vyvedeny neni.. (2.5kc doma za kus)
  16. Prechozi 206kW verze je mela. Mela na kazde strane 2 trubky (tj. 4 celkem co jdou do tech chrom. koncovek) a diky tomu i znatelne lepsi zvuk. Nova verze (od 200kw) co maji uz GPF maji na kazde strane jen 1 a tedy bez klapek (a tim padem horsi utlumeny zvuk).
  17. Pro info: Mam MR23 liftback, mam jak osvetlene vsechny kliky, tak i dvere (LK) a vzadu stale je elektronicka detska pojistka. Schranka u spolujezdce je opravdu uz bez vetrani, loketni operka nema LED ale chlazena je.
  18. Obvykle staci posuvnikem pasu sjet nahoru/dolu a je zas na nejakou dobu klid.
  19. @JSvobodaVychoze je nastaveno krokove, tj. Gradual, controlled by time
  20. Pri hledani jsem narazil na tento (DE) vypis s moznostmi MQB uprav. Treba se nekomu hodi. https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=CA30F13877DEE8C6!620&ithint=file%2Cdocx&app=Word&authkey=!ACw9SCZllyg95KU
  21. Pokud se nepletu, staci vypnout zobrazeni dopravnich znacek v budikach nahore a mel by se ukazat cas.
  22. Stale to same. Matrix, area view,.. Ted uz snad i urcite typy sedacek, nejake dily do TSicek a nektera lita kola
  23. Dle konfiguratoru jde uz nejakou dobu objednat masazni fci i pro spolujezdce
  24. @Bury1104 Jabka a hrusky.. Ja superb objednal v listopadu 18 a dorazil v breznu 19. Ten novy byl vyroben za rok a par dni. Ty dlouhe cekaci lhuty jsou vsude stejne, i mimo koncern. Jine automobilky dokonce maji strop na pocet dodanych modelu / rok.. Takze budme radi ze to je jeste takhle. Jsem spis zvedav, kdy dojde k zastaveni objednavek na aktualni generaci, kdyz ma v 2. polovine pristiho roku byt predstavena nova generace.. Aby si clovek neobjednal aktualni generaci a oni mu pak nezrusili objednavku z duvodu noveho modelu (i tohle se jinde deje).
  25. @rarach89 Stale stale :)) Blinkr: OSRAM LED P21W 2700K Zpatecka: OSRAM LED P21W 6000K Kdyz jsem to menil u sebe, slo to v pohode, ale bylo to nove auto.. Nevim jak se to bude chovat na 3+ starem voze
×
×
  • Vytvořit nový...