Přejít na obsah

Sup z ML

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Sup z ML

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Pruser, po par stovkach km se rozsvitilo motor do dilny a blika zhaveni a po dalsi chvilce se k tomu jeste prida emise do dilny! plus sviti motor, tak nevim co s tim, jede to normalne, kluci tady u nas tvrdi ze kdyz smazou chybu tak se to zase po par dnech rozsviti a tak to bude porad dokola, nevite nekdo jak chybu trvale smazat aby se to uz nikdy nerozsvitilo?? Jinak nezbyde nic jinyho nez ho opet otevrit a aspon teda vycistit..
  2. Tak EGR ventil zeslepenej, stacilo kousek plechu, 20min prace a vyslednej efekt je ze auto tahle o nejakych 100ot driv a klesly i otacky na volnobeh coz je potesujici, to co bylo vevnitr nebudu popisovat FUJ!
  3. Tak EGR ventil zaslepenej, zmena v jizdnich vlastnostech minimalni, otacky na volnobeh spadli o 100 coz je prijemny a auto nehlasi zadnou chybu, zaplatpanbuh Jinak to co bylo uvnitr fakt humus.. Casem pride na posilnenou filtr KN a doufam mnoho km bez problemu..
  4. tady detailni vylozeni http://cs.wikipedia.org/wiki/EGR
  5. Z man delat at je hodne drahej spas.. Opacne to jde bez problemu a cca za 25tisic realny. To je lepsi prodat a koupit at..
  6. Vyndali mi to tady u nas v M.L. celkove to vyslo i s prehranim SW na 7 tisic a auto jede opravdu lip, tahne vic od spoda.. A ten bajecnej EGR ventil mi chcije, tak musi taky z kola ven... Tak pak dam vedet jak to dopadlo a jak se to bude chovat po zaslepeni...
  7. Tak filtr odstranen a auto jede celkove lip, taha vic odspoda a spotreba je o cca 0,3l dole... Jeste zaslepit egr ventil a bude z splneno...
  8. Je to v Kladne.. http://www.chiptuning.cz/clanek-odstraneni-filtru-pevnych-castic.php
  9. JJ jediny reseni je ho vyndat, ptz je tam stejne jenom kuli emisim, ty otacky kdyz stojim mi poskakujou taky, ale evidentne to nestaci.. musis mu stejne pomoc jeste ho protahnout tim ze mu nalozis, tobe to jeste asi zvlada se cistit sam, mas jeste malo km ja uz sem na tom hur a to mi uz rikaly ze se mam pripravit nato ze ten filtr ma nakou zivotnost a u me asi uz bude doklepavat, proto to musim porad projizdet.. jo a ten smrad je fakt luxusni to se musi nechat :-)
  10. mel jsem najeto 225tkm, jojo vzdycky se rozsviti ten filtr a napise to filtr pevnych castic a prirucka manualu... pak to musim ject jak blbecek project za mesto.. a kdyz ta mocovina dosla tak blikalo zhaveni.. nadobka je v kufru u rezervy..
  11. Delal jsem to ve skodovce a za litr chteli 1400kc, jelikoz jsou tam 4 litry tak to se vyplati rovnou ten filtr nechat vyndat, stoji to 8tkc, coz je lepsi a bude navzdy klid nez dolivat tu kravinu za sestku, ptz ja ji aktivne dolil v domeni ze bude klid a ze se tim ten filtr bude nak automaticky cistit,ale kdyz jezdim celej den jen po meste tak se stejne ten nesmysl ucpe a musim to jit nekam protahnout aspon na 3km petka plnaaa, coz dost otravuje zivot, najit na nasich silnicich usek kde to de valit cca 140 aspon ty 3 km celkem sranda...
  12. Sup z ML

    Sup z ML

  13. Zdravim, mam tenhle motor a jsem vcelku spokojenej, mam 2007 najeto 230tkm a jediny co muzu doporucit je misto doliti toho humusu do filtru rovnou ten filtr nechat vyndat, dneska to vyjde radove na cca 8tkc a jen doliti mocoviny vyjde na 6 jsou tam 4 litry a litr stoji 1400kc, coz je rozumejsi rovnou ho vyndat a je klid, sam jeste filtr PDF v aute mam, mocovinu jsem nechal dolit ated vim ze to byla blbost, auto jakmile najedes kolem 100km jen po meste tak se filtr proste ucpe a musis jit nekam na okresku a drzet na petku tak 140km/h aspon 3km a je zase chvili klid, takze filtr jednoznacne rovnou pryc, auto i lip pojede nic mu nebude branit a muze jezdit bez problemu i celej den ve meste...
×
×
  • Vytvořit nový...