Přejít na obsah

kikineek1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení kikineek1

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. nejspis ti shorelo rele. a nebo mrkni na pojistky.
  2. uvareny ne ale zbortil se mi kat a ucpal vyfuk. vyfuk sel pres palici do vody avoda do oleje. uz je to v poho. jako provizorku tam mam palici z facka. ale mam na stole tu puvodni hlavu a je srovnana a ted jsem premyslel ze bych ji dal o 0,5 az 1mm snizit.
  3. tak to si v pr. mel jsem taky tu operku a mam tunel. fajn vec ale nejen ze vadi pri razeni ale taky pri zapinani pasu. byt tebou tak ji nekomu strelim, sice te to bude mrzet ale k uzitku fakt neni. :aggressive:
  4. dik moc za radu. spasuju kanaly na potrubi a trosku je prelestim . vacici menit nechci. zadne velke investice. ale mam palici dole tak jsem uvazoval co zlepsit. a kat chci oddelavat protoze micham etanol. a kat to pry nema rad. uz jsem 1 menil tak at se mi zas nezborti.
  5. kdysi se mi to taky stavalo. po desti baterka v haji. zacinalo to tim ze vlhkost a voda se pres tesneni kolem okna dostala do pojistek a rele a zkoncilo to vymenou pred.okna, vodou v pojistkach a vyvarovanim rantlu kolem dolni casti rantlu. mrkni jestli nemas vlhky molitan nad pojistkama po desti. pokud ano tak zacni tahat okno ven. jinak ti po delsi dobe za jizdy vypece hl. rele a auto pojede bez steracu a blinkru,bez foukani atd. jen pojede jinak nic.
  6. dobry odpolednunc panove a damy. mel bych dotaz, na stole mam hlavu z moji feldy. uvazuju o tom ze bych ji nechal snizit o 1 mm, ocistil a vylestil ventily. a vylestil kanaly. za prve, ma smysl to delat a kam az se snizenim muzu u feldy dojit aby byla pouzitelna v provozu a neodnesl to motor. a kolik koni zhruba ji pridam??? ,jelikoz je velice lina. jo a kat chci dat taky ven. dik za nazory a odpovedi. :help:
  7. nazdar bazar, problem obycejne býva ve vygrajdaném pružnem členu. je to ta gumová věc dole mezi tou kulatinou jak řikas a táhlem řadici paky. kupuje se to novy, ja to měl taky,ale radši jsem si tu kulisu zařizl akorad na ruku. a problem je vyřešen
  8. jak tak ctu mirek je tezky drsnak, ale machr. moje filcka nakup v 80 000. fajnovka z nemec. 100 000 rozvod retez zvonil na dalku. 105 000km. po silenych ranach meneny obe poloosy za italy s dozivot. zarukou. po nedani prednosti v jizde mi mlada pani srulovala bok a predek. z fajnovky se stala oprava za 50 talirku. 110000km. nova haubna ,blatniky predni, zase novy poloosy obe, natahovani hildy na skripec. nova barvicka a po hadani se servisem puvodni cervena rally. 115 000 novy kotouce,pakny na zadek,komplet oblozeni,vymena cidel abs, cepy v haji, oprava rantlu obou oken, uhnily. oprava pote co do pojistek natekla voda a ve filde byl bazenek. komplet nove vsechny rele a pojistky. skolaboval zamek zapalovani a spinacka letela z okna. servis skoda pelhrimov. ochota za 5000kc. 140 000km. umrela leva poloosa,praskla hlava s tesnenim,vlivem ucpaneho katu. a ted mam 148000km a v motore po 3000ot/min neco zvoni. tak nevim,asi novej motor.
  9. kdysi se mi stalo ze na filde jsem jel na moravu a po cca 200km olej v tahu a na palubovce varovani. nikde nic ani mokryho. otevri haupnu. sundej ten plastovej kryt na klapce. ohni se za klapku a podivej se tam. je to dole a je to tycka ktera drzi saci parohy s blokem. je to spojeny jednim sroubem na motoru a druhy sroub na parohach. takova zmackla kulatina na koncich. ten sroubek v v bloku asi prochazi olej.kanalem a rad se povoli nebo upne vyklepe. jak stojis tak nic. ale nastartuj a jed a cim vetsi otacky motoru tim vetsi tlak oleja a chrsta to z tama jak z hadice. snad ti to pomuze.
  10. kikineek1

    Letní pneumatiky

    hele mrkni na continental. mam je ale 175/65 jedna vyjde na 1200 ale zivotnost 4 sezony( mam radsi rychlejsi jizdu) a i s minimalnim vzorkem je z asfaltu neutrhnes. to se ti spis zacne zvedat zadni kolo.
  11. preji fajn vecer, mel bych dotaz, do fildy chci dat turbo,nemusime se bavit jak,az se to podari dam vedet vsem kdo bude mit zajem, ale mam problem. chci koupit budik na mereni tlaku turba ale nevim jak ho zapojit. do ridici jednotky je asi blbost, 1.3 prece nemeri pretlak na turbu ze??? ale co je soucasti budiku netusim, je u toho psano jen montazni prislusenstvi. ma ten budik sam nejaky senzor??? ktery pak ukazuje namerene hodnoty?? nebo to ovlada u aut s turbem jednotka?? vubec nemam tucha jak na to. nerad bych dal 1500 jen tak a pak zjistil ze mi to je k h.... nemate se zapojenim nekdo zkusenosti??? prosim. :help:
  12. hele mrkni jestli ti do pojistek netece voda. kdysi se mi to stalo. teklo to rantlem u okna
  13. kikineek1

    Pokec

    ale jo ja sem chodim, dobry forum :feve:
  14. kdysi mi to na hilde taky delalo 13 plechy rany a 14 litaky nic. navstivil jsem servis a po 2 kontrolach mi rekli ze odchazi poloosa, dali novou a je klid. a taky obcas mlati cep rizeni. cca po 100 ay 130 000km.
  15. zdravim vsechny mel bych dotaz. co to je snimac pretlaku vzduchu, na jake bazi funguje a kde bych to mohl sehnat??? nevite nekdo??
×
×
  • Vytvořit nový...