Přejít na obsah

romanje71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení romanje71

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý večer, mě asi před třemi dny začalo na OII r.v. 2006, 1,9 TDI, ale jen při nastartování a hlavně to pozoruji za studena a navíc nevím jak ten zvuk přesně popsat, ale asi spíš jako zapískání než houkání...:-) Houkání mi mimochodem dělá taky, ale jen při řazení, což je prý normální...:-)) Nevíte někdo, co by tam mohlo za studena při nastartování cca. na dvě sekundy zapískat?? Díky moc
  2. jak jsem psal už výš, jsem jen pouhopouhý laik...No a jde mi o to, že bych tam chtěl mít širší pneu (papuče) aby to líp sedělo a možná i trochu líp vypadalo:), aniž bych musel kupovat větší disky...jestli mi teda rozumíš? Pokud mi můžeš poradit nebo doporučit jiný rozměr, který to splní, budu jen rád a předem ti díky moc.
  3. No jak jsem psal už výše, jsem pouhopouhý laik a chtěl bych prostě docílit toho, že si tam dám šírší pneu, bude to líp sedět, možná i vypadat líp:), aniž bych si musel kupovat větší disky. Jen o toto mi jde, jestli mě rozumíš? Pokud mi můžeš poradit nějak líp, a jde to i jinak určitě budu jen rád a předem ti dík.
  4. Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí, ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám jen obyč klasický škodovácký alu disky 15", zatím jiný, větší disky kupovat nehodlám. V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímto prosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžu dát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 215/55/15??? Nejde mi teď ani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta, tím myslím např. jestli se to moc nesníží a nebude to každou chvíli škrtat o zem a hlavně, jestli tam ty pneu prostě půjdou, jestli se tam vůbec vejdou atd... Dík.
  5. Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí, ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám jen obyč klasický škodovácký alu disky 15", zatím jiný, větší disky kupovat nehodlám. V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímto prosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžu dát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 215/55/15??? Nejde mi teď ani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta, tím myslím např. jestli se to moc nesníží a nebude to každou chvíli škrtat o zem a hlavně, jestli tam ty pneu prostě půjdou, jestli se tam vejdou atd... Dík.
  6. Jo díky, a za tu sekci podvozek se moderátorovi omlouvám..Dnes jsem se např. schválně ptal v pneuservisu a tam mě řekli, že např. 215/55/15 bych tam nedostal..Takže stále nevím..
  7. Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí, ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám klasický škodovácký alu disky 15". V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímto prosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžu dát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 205/50/15??? Nejde mi teď ani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta, tím myslím např. jestli se to moc nesníží atd... Dík.
  8. Zdravím, tak tady jsem to zkusil nafotit jinak, tak snad aspoň jedno foto k něčemu bude..
  9. Ok zítra to zkusím nafotit líp, sorry:-) ne taky si to rozhodně nenechám dodělávat pokud to tam není..Jen potřebuju právě zjistit jestli to mám nebo ne..
  10. Tak je úterý á já jsem to stihl zatím alespoň nafotit...Pokud ti tedy dobře chápu, měl bych tam mít osvětlení nástupního prostoru.. A nebo se pletu?
  11. Jo díky moc, já se v úterý až budu mít volno na to zkusím mrknout..
  12. Asi jo, ale to zase nevím jak se to otevírá, abych si spíš neuškodil..:-) Víš jak na to bez toho, abych něco ulomil???:-)) dík
  13. Honza9007: jo díky ti moc, ale...dnes mě vezl shodou okolností z práce kolega, který má stejný rok výroby, akorát má 103kw a mírně lepší výbavu. Má samozatmavovací zrcátka a také má ono osvětlení nástupního prostoru. Ty jeho zpětná zrcátka a moje jsou úplně totožná, až na to, že má kolem skla v zrcátku gumu-zatmavovací.., ale černou plošku ze spodu má skoro do třičtvrtě zrcátka jako já, jak píšu, úplně shodná a má osvětlení nástupního prostoru, to jsme zkoušeli:-)) Tak teď Honzo raď...:-)
  14. P.S. Jo a mám tam třeba automatické zamčení dveří po rozjetí vozu na rychlost vyšší než 15km...dále mám funkci že po zamčení vozu dálkovým ovladačem a podržení tlačítka se zavřou všechny okna. Stejná funkce je i při odemčení...dále při nastavení levého zrcátka se automaticky nastavuje i to pravé.. To nepíšu proto že bych se chlubil, ale proto, že jsem laik a píšu to pro Vaší představu o výbavě vozu a jestli by tam tudíž šlo nějak navolit ono osvětlení nástupního prostoru..Jo a rok výroby je 2006. Dík
  15. Díky, vím jen zhruba co to Maxi-dot je, nebo alespoň doufám že to vím...: Maxi-DOT umožňuje zobrazování všech klasických funkcí palubního počítače, jako čas, spotřebu, okamžitou spotřebu, průměrnou rychlost, dojezd, venkovní teplotu apod. Toto vše tam mám, mám tam i tempomat, ale nikdy jsem si nevšiml, že by tam šlo nastavit něco víc - možná to nějak jde a je to jen moje blbost. A pokud by to šlo touto cestou, bylo by to jen supr!!
×
×
  • Vytvořit nový...