Přejít na obsah

Dzonti

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dzonti

  1. zapomněl jsem uvést,že rozvody byly dělány před 40 tisici km a řemen před 15 tisici.. tak opotřebením by to snad být nemělo..
  2. Ahoj,nejde přímo o OII. Ale vím,že tu je mnoho zkušených lidi co tomu rozumí a snad mi řeknou kde je chyba.. V příloze je video,které ukazuje nepříjemné pískání od řemene. Když na řemen naliji kapku vody zvuk zmizí. Kde může být chyba?? díky za každou radu..snad z toho videa něco poznate http://uloz.to/xJRcdRu2/20131015-130052-mp4 zapomněl jsem uvést,že rozvody byly dělány před 40 tisici km a řemen před 15 tisici..
  3. rád bych věděl jakou to mělo dohru,mám stejný problém nebo problém...zatím je to jen nepříjemný
  4. Zdravim, mam OII 2.0 tdi 103k. Jde o to,že při zařazení zpátečky se nerozsvítí světla a nezapne se parkovací assistent. Pojistky jsou v pořádku.Myslím že by to mohlo být čidlo nebo tak něco.. Má s tím někdo zkušenosti? Jinak to čidlo se nachází na převodovce? A jestli mi můžete sem hodit odkazy s cenami? díky za rady
  5. Zdravim.Včera jsem konečně pořídil O II.. :) Chtěl jsem se zeptat na navigaci.. Těch témat je tu tolik,ale nakonec se vše vyřešilo přes SZ nebo přes email,takze nevim nic . Chybí mi navigační CD..Jinak menu radia je v němčíně(dá se změnit jazyk?) Kdyby někdo měl radu,kde sehnat,stahnout nebo koupit CD budu vděčný..Budu rád za cokoliv..
×
×
  • Vytvořit nový...