Přejít na obsah

prtko5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    964
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli prtko5

  • Narozeniny 1.2.1975

Oznámení prtko5

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. prtko5

    Kto tu je bajker

    Jezdí tu někdo MTB závody? KPŽ nebo něco podobnýho?
  2. Tak u nás je to tak 50 na 50, ale ženě se stalo že byla na hodině spiningu jediná ženská a 12 chlapů.
  3. Já měl přesně před rokem 107,5 kg při výšce 186 cm. A protože mě tato váha už značně omezovala vyskoušel jsem spinning. Po 7 týdnech jsem měl váhu 93kg a tu jsi držím +- pořád jezdím 4x- 5x týdně a super. Přes léto kolo.
  4. Pepo, Pepo trochu sci-fi ne? Myslíš že jezdí na kontroly nebo co? Když platíš jak máš tak po celou lízačku o nich ani neuslišíš, oni chcou jen svoje prachy a tvoje garančka je jim u prdele. :p
  5. Nic neřeším jen se ptám.
  6. A co to má za význam dotankovat až to teče ven? A co aktivní uhlí?
  7. Dej mi prosím tě odkaz kde ho koupíš 3x levněji.Díky
  8. Nosíš si plomby k zubaři? Nebo kávu do kavarny? Nebo jdi do hospody a dones si svoje pivo, jejich je taky kurva předražený co? ;)
  9. No já na trěch 7.000 pracovat nemusím já se ráno vzbudím a mám je pod polštářem. Pepo trochu přemyšlej ja napsal že za dva roky 7.000 není až tolik je to 3.500 za rok což mi při dnešních cenách nepřipadá až tolik.
  10. No k záruce na karoserii, tak u filcky jsem pátý dveře vyreklamoval 1/2 roku před vypršením záruky a sám technik během několika garanček mě na to upozorňoval a radil mi ať to nechám až na konec záruky. Mám 1,6 a letos mě to taky čeká ,ale 7000 za dva roky mi zase nepřipadá taková hrůza jsem živnostník a taky nedělám nic zadarmo a když to jde, tak rád vydělám hodně.
  11. prtko5

    Hands free

    Já ho měl taky a za 8 měsíců odešlo.Vybilo to baterku a v servise mi řekly že je to u Parrotu normální že se tam něco spálí. Takže rádio šlo, přijmat telefony šlo, jen jsem nic neslyšel a seznam nefunkční. Koupil jsem to od Batistuty ušetřil v danou chvíly pár korun a ve finále jsem s tím mrdl do hajzlu. Technik mi řekl Parrot rádia nebrat!! ( a už vůbec ne bez papíru!!)
  12. Jo preferuji BT a poslouchám na 99% rádio. Nebo máš lepší tip ve stejné cenovce?
  13. Nemáte někdo skušenosti s tímto rádiem? Vítám jakýkoliv postřeh. http://www.nakupnasplatky.cz/objects/1074812460.html
×
×
  • Vytvořit nový...