Přejít na obsah

Chossse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    475
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Chossse

  • Narozeniny 8.2.1980

Návštěvy profilu

1 418 zobrazení profilu

Oznámení Chossse

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim panove tak mam uplne stejny problem, doted jsem to proste neresil bo vim, ze reznou, ale to co mam ted nechapu. Huci mi ty brzdy jak dive, za chvili se to rozjezdi to jo,ale mam je cerne a do toho rez. Do ted to nebylo, zeby proste jenom sul a zima dohromady to dela? Jsou fakt cerne a nejsem z toho potesen. Da se o koutouce nejak postarat nejaka udrzba nebo to nejde? Dik za radu
  2. Chossse

    Tlumice

    No tak ty tycky stabiku uz mam, no a nejhorsi, ze mam podobny pocet km jako ty! Mam 302 tis, ale zatim porad jede! A za to jsem vdecny. No verim, ze par veci se jeste vymenit bude muset, no a na te zadni naprave urco! Jdou ty veci prohlidnout jenom tak opticky nebo se musi neco sundavat? Dikes
  3. Chossse

    Tlumice

    Zdravim Řehoř, dikes moc za pomoc. Zkusim to nekde sehnat, je to potreba. Jenom bych se chtel jeste zeptat, neni nutne tam jeste neco vymenit abych to pak za dalsich par tisic km nemusel znovu rozebirat? Dik za info.
  4. Chossse

    Tlumice

    Zdravim panove, uz je to tu vickrat ale chtel bych to jenom upresnit, protoze to mam na 4-kolku! Mam octu 4x4, 74kw, r.v. 2003. Pred pul rokem jsem menil tlumice a tak jsem byl rad, ze najeti na diru neni takova hruza. Mam ale na leto 17" kola a nizky profil takze to takova lehka bricka. Ted se mi ale ozvalo takove divne cinkani v kufru. Porad jsem hledal co to je! Nevedl jsem prohledal jsem to vsechno a pak jsem to prohlid a nasel jsem jsem gumy u pruzin, ze jsou uplne ztyrele na leve strane a na prave uz nejsou vubec. Otazka je co vlastne musim vsechno vymenit? Diky moc za odpoved.
  5. Zdravim panove, pomohl by mi nekdo s tim zapojenim svetel? Jsem na to strasna lama, samozrejme za mensi uplatek! Dikes (Severni Morava-Ostrava)
  6. Chossse

    kopanec kola

    Zdravim panove, tak bych mel opet dotaz. Jel jsem vcera pres slovensko a nevim jak se to nasim vychodnim bratrum poradilo,ale byla na dalnici dira jak do prdele. Jelikoz jsem jel 150 byla to fakt slupka jako prase. Hned jsem zastavil a sel se kouknout. No viditelne disk koply neni ale jak pomalu jedu jde videt kde ranu dostal a to dost viditelne se to proste v tom miste hybe. Mel bych to vymenit (nechat opravit ted) nebo to pocka jak budu prezovat na zimu?Muze to mit nejaky velky negativni vliv na jine dily nebo to nemam moc resit? Diky za rady
  7. Zdravím panové,chtěl bych poradit! Nějaká svinská svině, mi ukradla rádio!No vybrali šuplík kde jsem měl navi a ještě k tomu samo rozbité okno,takže jsem štastný! Ale mám problém vyrval mi to rádio i s tím šuplíkem,do kterého se to radio dává. Chtěl jsem se zeptat dá se to koupit nebo někde objednat? Rádio už jsem si koupil,ale nemůžu ho tam dát! Dík za rady nebo kdyby někdo měl doma, taky by to nebylo špatné!
  8. Chossse

    Alu kola

    Zdravím panové,delší dobu jsem se tady nezdržoval,a rád bych se zeptal!Jestli to tu někde už je tak to smažte a odkažte me tam.Na podzim mi nějaký pazgřivý zm.. ukral moje kola Alessio super a ted je nejvyšší čas přezout a nemužu najít kola co chci!(alessio už ne)Dival jsem se na kola Kentaur z Fabie nebo Roomestera.Otázka ale je jestli mi to půjde na octuI,ano rozteč je 5x100 stejná ale je to 6,5 x 17,alessia byly 7,5 x 17 je to velký rozdíl a bylo by to moc viditelné nebo mohlo by to mít jiné problémy?Diky za odpo.
  9. No u me to byl stejny problem vymenil jsme vsechny 3 stabilizatory motoru a problem je pryc!Ale toto uz melo hodne lidi a pokazde to byl trosku jiny problem!Musis hledat a zkouset!
  10. No neco podobneho jsem videl na fiat stilo r.v. 2005,praskla mu pruzina,jak jsem ale videl v jakych miskach drzi pruziny na fiatu,malem jsem se poblil!Mel zrovna namireno za rodinou po dalnici asi 150km u baraku citil neco jako kdyby se palila guma!Jel a asi po 10km auto na stranu,vysedl podival se dostal defekt,hodne podobny kousek se mu ulomi a zbytek se oprel o gumu a po obvodu ji hoblovat!Takze nova guma a pruzina!Ja si myslim nebo tak ja bych s tim urco nejezdil!
  11. Chossse

    diagnostika 4x4

    Jestli to chces opravdu vymenit tak se muzeme domluvit ja od tebe koupim vse potrebne,protoze ESP chci! Mam jenom o 2 roky mladsi 4x4,takze by to nemel byt problem,ni?
  12. Meli na to takovou hracku,jsou tady na takove problemy zvykli!Jenom se mi tam nechtelo vezt cele auto at to proklepnou,protoze jak je znam vezmou za to 100ecek udelaji kulove a budu tam kde jsem byl pred tim!Ty zhavice to by mohlo byt no uvidim.
  13. Zdravim hosi,mel bych problem tak kdyby jste mi dali nejake rady,predem dekuji.Mam octu 4x4 74kw r.v. 2003 a s baterkou jsem nikdy nemel problem,typuju ze je tam baterka puvodni.Pracuju v horach a to fest vysoko,meli jsme tady -31 stupnu a jednomu hostu nechytlo auto,tak ze ho nabijeme pres moje!A opla moje taky nenaskocilo!:(Takze jsme pak po dlouhem boji obe auta startli pres 3 auto.Hned jsem to jel projet at se trosku dobije(50km).Ale na druhy den no bylo -20,ale auto to same!Tak jsem si pujcil nabijecku,a nabijel!Nejak se mi to nabijeni nezdalo tak jsem baterku donesl do servisu ale tam mi rekli,ze baterka je dobra a ze je nabita.Tak jsem ji dal do auta a vse bylo v poradku!Jenomze den nato jsem si chtel zkusit jestli chytne a ono nic!Az po chvili jsem nastartoval a to je jenom -2stupne.Mohl by byt problem nekde jinde (starter) nebo tak?DIky za typy!
  14. Tak sem hodim i ty kola,ne nehodili mi auto na spalky,ale jenom par dnu po tom co jsem prezul jsem si je dal do sklepa.Mame bezpecnostni dvere na hlavnim vchodu,takze je zahada jak se sem dostali.I soused prisel o naradi,takze v tom nejsem sam.Prisel jsem i o horske kolo a dalsi drobnosti,no skoda je neco pres 30tis,takze kdyby se mi jeden z tech prasat dostal do ruk,tak bych si asi chvilku posedel. Kola jsou pekne to jo,a mam je zapsane ve velkem technicaku,presne tady ten typ,takze bud koupim stejne nebo zase troska papirovani a zkusim jine.Ale kdyby jste nahodou videli nekde nebo neco zaslechli prosim SZ,a urcite se odmenim.Diky
  15. Zdravim,tak jsem dneska prisel o svoje hlinikove kola Allessio super.Jsou to 17" 215-45-17,jsou na tom pneu Bridgestone potenza,kdyby nahodou nekdo neco vedel odmena je jista!Ale urcite to bude nekde na severni morave.Zatim dik.Byly pekne no,do riti!Ruce urazit.
×
×
  • Vytvořit nový...