Přejít na obsah

tomashon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení tomashon

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Aha... škoda... do toho také nejdu... Ale díky...
  2. Nemáte prosím někdo zkušenost, jestli se dají vyměnit zrcátka bez originálního osvětlení nást. pr. za jiné, s osvětlením... Jestli tam je, třeba preventivně, přiveden kabel pro žárovku??? Díky moc...
  3. tomashon

    Výběr motoru

    no zatím mi moc nepomáháte... :-) Tajně jsem doufal, že tu bude víc praktických názorů hlavně s 1,6 motorem... že třeba není vůbec špatnej... :-) Vím, že těch dní, kdy využiju 4x4 moc nebude, a tak právě nechci přijít o výkon na úkor těch pár dní na sněhu... Ale jezdím fakt hodně... Ale člověk za ten rok zapomene, jak nadával na pár dní zimy, kdy nemohl vyjet ani k baráku... :-( :-) A ano, jezdím i brzy ráno, když ještě nejsou silnice protažené... at už okresky či dálnice... :-) A je to služebák... náklady mě netrápí... :-) T.
  4. tomashon

    Výběr motoru

    Zdravím. Předem se omlouvám, jestli se to tu už řešilo, ale... mám dotaz na praktickou zkušenost... V práci si mohu vybrat nové služební auto. Octavia combi. Mám na výběr 1.6 4x4 diesel (85kW) nebo předokolku 2.0 diesel (110kW). Má někdo osobní srovnání? hlavně výkon? Přes deset let jezdím 2.0 diesel a jako technik jezdím i v zimě a to skoro denně. Měsíčně v průměru 5 tis km a to po celých Čechách. Sice mi do teď předokolka stačila, ikdyž jsem párkrát zůstal viset a tak 4x4 je můj sen... ale ten rozdíl 85 a 110kW mě děsí... Občas jezdím i rychleji... :-)
×
×
  • Vytvořit nový...