Přejít na obsah

party_boy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení party_boy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No docela jo. Byla to fajn kára. Už jsem vyzkoušel docela dost věcí, ale jak se k tomu autu dostat fakt netušim. Asi to nechám plavat a koupím něco jinýho.
  2. Tak hoši, přes cebii se mi podařilo stáhnout fotky z tři roky starýho inzerátu. https://partyboy5.rajce.idnes.cz/octa/
  3. Koukám, že zázrak se asi konat nebude Nevadí. Podívám se po inzerci, co by se tak dalo koupit.
  4. Já to v tom služebáku nějak vydržím :D
  5. Trochu jsem pohledal na netu, bohužel bez výsledku. Tak zkouším zde. Moje bývalé firemní citigo před fl r.v. 2013 44kw jelo lépe než stávající po fl r.v. 2017 44kw. Ten rozdíl je docela znát. Kor teď ve dnech kdy používám klimatizaci. Ona ta klimatizace byla znát i u toho bývalého, ale ne tolik. Na dálnici častěji podřazuji, což jsem u toho minulého také nemusel. Když to auto bylo úplně nové, tak se tomu brutálně nechtělo. To bylo fakt utrpení. Nejsem jediný, který to tvrdí. Mohl by mi někdo vysvětlit čím je to způsobeno?
  6. Před asi třemi lety jsem prodal jedničkovou octávii před fl r.v. 2000, modrá metla, 2.0mpi automat, modrá kůže uvnitř. Auto v době prodeje mělo poměrně málo najeto, asi do 80ti tisíc km. Měla neoriginální černá zrcátka. Auto jsem prodal přes bazar ve Dlouhý lhotě kousek od Příbrami, takže ze smlouvy se nic nedovim. Kamarád říkal, že občas potkává právě v Příbrami modrou octávku s černýma zrcátkama, to může bejt jenom náhoda. Náhodou nemá to někdo tady z vás? Nebo nevíte o někom, kdo by takový auto měl a ten popis by na to seděl? Díky moc
  7. party_boy

    Spojka Citigo

    Těžko říct. Máme to ve flotile jako služebáky a ten rozptyl výměn byl fakt velkej a snad jen u jednoho se neměnila po celou dobu leasingu. Já v řijnu dostal úplně fungl, má to najeto 25 tisíc a mam pocit, že ten záběr je trochu jinde než u novoty, což se mi zdá brzo. A to se k tomu docela chovám, na rozdíl od toho minulýho, co jsem po někom dostal. Minulá se dožila 135ti, možná by ještě jeden servisní interval snesla.
  8. party_boy

    Spojka Citigo

    Díky, konečně jsem našel odpověď na mou otázku. Proč tak dlouho padají otáčky při vytočení a následné potvrzení mé teorie a rychlejším opotřebení lamely. Já osobně už jsem se považoval za pako, co neumí se spojkou... Při ostřejší jízdě jsem se naučil prostě chvíli při řazení čekat, ale nevím jestli tím zas nedostává na frak jiná část?
×
×
  • Vytvořit nový...