Přejít na obsah

camell.k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem camell.k

  1. Když je venku chladno, cca 5 stupňů a méně, tak mi při prvním studenem startu na maxidotu vyskakuje hláška o chladící kapalině viz foto. Když je teplo tak je klid. Chladící kapaliny je dost, nádobka chladící kapaliny s čidlem je nová. Nesetkal se už někdo s tímto problémem?
  2. Zdravím pánové. Setkal jste se už někdo s tím, že by se na PTC začal tavit ten plast? Kontakt byl dobře utažený.
  3. Ahoj. Mám problém se zobrazováním připojeného telefonu pres Bluetooth modul. Volání i zobrazení seznamů volání funguje, ale po přechodu ze Samsungu S6 na S20 ultra zmizela rychlá volba čísel a columbus píše "Žádný uživatel nepřipojen". Viz foto. Dá se to nějak vyřešit aby vše ukazovalo jako dřív? Předem díky
  4. Ještě by mě zajímala jedna věc. Při aktualizaci firmware musí být klíček zapnutý do druhé polohy nebo nesmí být vůbec v zapalování? Našel jsem tyto dva protichůdné názory a teď který je ten správný?!
  5. Ahoj. Zkoušel jsem aktualizovat firmware na verzi 5238 která by měla šlapat i na mem columbusu podle dostupných informací. Nicméně vždy u aktualizace části radio to vyhodí chybu error 202 a tím vše skončí. Radio jsem rozchodil s pomocí recovery cd. V info uz mi to ted ukazuje verzi 5238, objevily se nejaké nove funkce. Samozřejmě se smazaly mapy a problém je v kapacitě HDD. původně ukazoval kapacitu něco přes 18giga. Nyní ukazuje jen něco přes 13 giga a využité místo 0.01giga. Nesetkal se s tím už někdo? Díky
  6. Je tady někdo z Ostravy a okolí kdo by mi pomohl s aktualizaci firmware, map a odblokování obrazu za jízdy? Předem díky
  7. Bud jsem slepy nebo jsem spatne hledal...mate nekdo presny postup vymazani servisniho intervalu na MAXIDOTech? Diky.
  8. camell.k

    Alu kola

    Ja uz jsem z toho taky zdeformovany. predtim jsem jezdil 205/40/17 coz bylo uplne nekde jinde i kdyz zadny extrem.
  9. camell.k

    Alu kola

    Kdybych dal nizsi gumu tak bych s tim musel vic placnout o zem a to bohuzel ted neni mozne, protoze mam blby prijezd k baraku takze musim pockat az mi tam natahnou asfalt. na predchozich kolech jsem mel 225/45 a nedelalo to takovy balon. mozna proto ze uz byly sjete.
  10. Prvovyroba bude urcite lepsi protoze plast bude pruznejsi nez u ciny. co jsem mel zkusenost s timto na jinych autech tak cina byla krehka a hned praskala.
  11. camell.k

    Alu kola

    Tak konecne uz mam vylesteno a obuto tak to sem taky placnu 8x17 a 215/45
  12. Urcite do vecera. bude se grilovat takze tam budem dlouho.
  13. Mam sice skodu ale na tom srazu bude spousta mych kamaradu. Donedavna jsem jeste jezdil passatem a tyhle uz tradicni srazy s polakama jsem spoluzakladal takze mam, da se rict, ucast povinnou. Navic se konaji jen dvakrat do roka. jednou u nas a jednou v polsku, kdezto v shopinu jsou kazdy mesic.
  14. Podtlakove hadicky se zdaji byt v poradku ale nemusi tomu tak byt. moje taky vypadaly ok a jak jsem je menil tak se trhaly jak byly vevnitr pod opletenim sterele.
  15. Nivelacni cidla u nas origo cca 1500Kc za kus. Ve skodovce mi rekli jednou tolik.
  16. Jojo myslim ten u KFC na dalnici.
  17. Ty jsi sice psal o svetlech ale totalni snusku nesmyslu a nic co by vyresilo prvotni problem a co by tazatel nevedel! Ale nebudu se s tebou dohadovat. Staci se podivat jak na tve vyplody reagoval uz Wojnar.
  18. Zatim jsi tu blbe reci vypotil akorat ty! :-D
  19. Prochy: Uz to nehul! Nedela ti to dobre!
  20. Jelikoz to mam kousek na misto srazu VW clubu tak pojedu rovnou tam.
  21. Samozřejmě jsem myslel hlavně ty noname co si každý nacpe do nárazníku kam se mu zachce a pak není vidět! To už fakt radši ty mlhovky! I když ani to není to pravé ořechové.....
  22. Pokud vím tak mlhovky se jako denní svícení používat nesmí. Celkově by měli cajti pokutovat dobastlene denní svícení a hlavně blbečky co s tím jezdí i za snížené viditelnosti!
×
×
  • Vytvořit nový...