Přejít na obsah

Murphy1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    263
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Murphy1

  1. @JirikHL držím palce ať je po problému 😉
  2. Aktivují se od rychlosti 60km/h a výše a teď si nejsem jistý jestli se náhodou nedeaktivují chvíli jízdou pod 60km/h nebo možná až pod 30km/h (ale to už hádám). Ale myslím , že ta rychlost na to měla vliv. 😉
  3. Gratuluju k novému vozu, ať slouží 👍🏻👍🏻👍🏻. P.S. já měl čekačku 19 měsíců.
  4. Téééda a já myslel že už budeme mít klid sakra 😡😡😡. Mě tento týden v úterý ráno psalo auto že jsou nefunkční přední senzory, ale dost sněžilo tak to dávám na vinu že to bylo zasraný sněhem. Když to tu čtu tak doufám že bude klid, no zatím se to neopakovalo.
  5. @cross Držím palce ať to vyjde a máš pěkný dárek k vánocům 😉
  6. Jś měl verzi 1900, aktualizoval jsem vzduchem na verzi 1941 a vše v pořádku. Vše se stáhlo jak mělo.
  7. Mě to přišlo vzduchem , a myslím že nejsem sám
  8. Tak jsem zde s radostnou zprávou, cca po 19 měsících jsem se stal dnes kolem 18 hod. majitelem vozu Octavia IV. Foto přiložím co nejdříve na mé vlákno. Zde se s kolegy loučím a držím palce ať nečekáte tak dlouho jako já. Vlákno budu i nadále sledovat
  9. 15 dobrý, já čekám na čip už 18 měsíc
  10. @Bubaqgratulace k novému vozu
  11. Tak pánové, dnes jsem dostal velmi ledovou sprchu. Byl jsem osobně u dealera a to col jsem se dozvěděl, jsem teda vůbec nečekal. Osobně mi pustil hovor se zástupcem ŠA a slyšel na vlastní uši že můj termín byl posunut, ne o týden nebo měsíc ale rovnou na konec června (myslím že je to 26KT). Na vině je prý paket asistovaná jízda. Prý je vše zkompletováno někde na hromádce (věci na sestavení auta jsou připraveny) a jen se čeká buď na čip nebo na nějakou řídící jednotku. Jediné plus na tom všem je že auto nikde nestojí protože nebylo vyrobeno. Tak jak jsem psal výše, držím basu s @Bubaq, protože to bude v červnu 20 měsíc, Prý je to písemně a má to nějakou trochu váhu ale když ta součástka nebude tak je písmo stějně na houby tak uvidíme a mě nezbývá než jen zase čekat. Když nebudu dlouho psát tak jsem už někoho zabil a sedim v base :)))
  12. @crossjá taky držím basu )), ještě týden a jedu 18 měsíc ))
  13. @Bubaq gratuluju, konečně :))
  14. @zachyn ne nadarmo se říká že první rok výroby se na autě vychytávají mouchy, můj kamarád měl rs octavii (rok výroby nevím ale taky jednu z prvních) a vrátil ji na reklamaci že mu pořád blbnul software a atd. , vrátili mu peníze a hotovo. Nevím jestli měl štěstí nebo to tady taky někdo zkusil a taky uspěl, měl jsi to taky zkusit, když jsi byl nespokojený a od začátku se ti to takhle sralo. Mít auto a 3 nebo více roků se to takhle srát tak taky nadávám , ale i trochu na sebe že jsem jim to nevrátil ! Nebo se o to aspoň nepokusil. A určitě nejsi tak manuálně nešikovný jako kobliha, který nalévá vodu do ostřikovačů a poleje celý motor, ukazuje jak jde špatně otevírat nálevka na vodu do ostřikovačů a utrhne skoro celou nádržku nemehlo (neviděl jsem nikoho to takhle otevírat a myslím že to tak špatně nejde), nebo mu vadí hranka do kufru, a když jde vyfotit zamlžený světla tak to musí vyfotit na jiným autě protože zrovna když to měl on tak neměl u sebe foťák (komu to cpe v dnešní době, a určitě se mu to neodmlžilo za hodinu aby to nevyfotil druhý den na svém autě kecal). Jinak co jsi napsal tak ti samozřejmě nezávidím a neříkám že nemáš pravdu, to auto se opravdu ze začátku nepovedlo a vychytávají ho až do teď, i když je to auto teďka úplně jinde.
  15. To je neštěstí tenhle chlap, ten nebude s ničím spokojenej. Kritizuje výbavu ambition, asi by chtěl mít stejnou jako v rs. Vyhřívané přední sklo hovadina, led diodky jsou vlevo nebo vpravo. Podle mě je blázen, i když víme že O4 není bez chyb . Ale tohle ......Všechno má Škoda špatně tak ať si koupí (nebo požádá firmu) o jiný auto jak povídá. To je yotuber, ať dělá recenze na kytky a vy....re se na auta.
  16. @Bubaq to je hrozný, já teda jedu 17 měsíc , dnes telefonát s dealerem , mám počkat že zjistí co a jak ale začínám koukat po skladových vozech (už jsem tam pár dobrých vozů co by mě vyhovovaly našel) , je fakt že bych to měl bez dealerovi celkem velké slevy ale přestává mě to bavit, tebe teda obdivuji.
  17. @cross tak to má kámoš štěstí, nemám ho v combi a mám taky manuál.
  18. @havros tak to čumím , mě teď běží 17 měsíc a to čekám na obyč. Sportline ale ty jsi fakt rekordman , jak píší kolegové výše, tohle bych asi už nevydržel. ve mě se to vaří už teď.
  19. Murphy1

    Celopolep vozu

    @petr.podzimek díky za info o laku
  20. Murphy1

    Celopolep vozu

    @Pedro32 ty nečekáš až lak vytvrdne?
×
×
  • Vytvořit nový...